Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зрада чоловіча та жіноча: в чому відмінність?

Він і Вона 14617 переглядів

Опубліковано - 14.02.2012 05:26 | Всі новини | Версія для друку

Зрада чоловіча та жіноча: в чому відмінність?
Зрада чоловіча та жіноча: в чому відмінність?
Американські вчені провели масштабне дослідження невірності в парах, щоб з’ясувати наскільки відрізняються причини, що підштовхують до невірності представників обох статей.

У дослідженні взяли участь 506 чоловіків і 412 жінок, які перебували в моногамних сексуальних стосунках тривалістю від 3 місяців до 43 років, повідомляє MedikForum.

"Приблизно через два роки стабільних відносин настає сексуальна нудьга, коли партнери, вже досить добре вивчивши один одного, не чекають нічого незвичайного", - доповідають експерти.

Незадоволеність якістю відносин є причиною більшості зрад, скоєних жінками. При цьому, якщо жіноче невдоволення викликають особистісні характеристики партнера, - ймовірність зради зростає в два рази. Якщо ж в корені невдоволення прихований сумнів жінки в тому, що вона сексуально сумісна зі своїм чоловіком, то ризик невірності потроюється.

Ще одним приводом для подружньої зради з боку жінок є їхнє прагнення до самоствердження. Цим мотивом особливо часто керуються ті представниці слабкої статі, які в значній мірі залежать від своїх чоловіків, наприклад, матеріально. І якщо у таких жінок вдається вирішити фінансові проблеми самостійно, то вони часто йдуть від чоловіків і випробовують всю красу вільного життя (як правило, з новим партнером). А якщо піти не можуть, то підвищують свою самооцінку за рахунок коханців.

Подружній зраді дружини чоловікові можна легко запобігти, якщо відносини подружжя не будуть обмежуватися спільним поїданням вечері і сном в одному ліжку. Досить просто налагодити стосунки, поговоривши по душам, адже саме під час таких одкровень дружини чоловікові часто і відкриваються ті грані, здавалося б, досконально знайомих нам людей, про які ми навіть не підозрювали. Варто завжди враховувати, що психологія зради будується на недоговореному, на незрозумілому, на тих якостях особистості наших коханих, які ми відштовхуємо або відмовляємося розуміти і приймати.

У чоловіків психологічна мотивація подружньої зради, яка так характерно проявляє себе у випадках з жінками, не діє. Більшість чоловіків-зрадників вважають своє сімейне життя цілком благополучним, а зв’язок на стороні необхідний їм як яскрава сексуальна пригода, допінг.

Вчені підрахували, що частіше за інших зраджують саме ті представники сильної статі, які не можуть жити без ризику і гострих відчуттів, і легко збуджуються від різноманітних сексуальних стимулів. Щоб таких чоловіків задовольняв тільки секс в постійних відносинах, він повинен бути максимально різноманітним, так як ризикові ситуації чинять на них більш збудливу дію.

Але найдивовижніше, що серед рекордсменів зі зрад числяться також чоловіки, які не впевнені в своїх сексуальних здібностях. Недовірливі підозри в імпотенції або страждання через передчасні еякуляції збільшують (кожне окремо) ризик чоловічої зради на 6%.

Нарешті, до безладного статевого життя чоловіка може підштовхнути складна економічна обстановка і особиста фінансова криза. Вчені вважають, що така реакція цілком логічна. Людина підсвідомо прагне до репродукції, а в критичній ситуації він схильний до дій, які збільшують його шанси увічнити свої гени.
П’ять дивних фактів про зраду

Коли ти зберешся з духом і захочеш урізноманітнити нудні сімейні будні фантастичною зрадою, насамперед ознайомся з цим текстом, радить видання Delfi.

1. Зрада и інтернет

“Не знаєш, з ким зраджувати, - запитай пошуковик”. Опитування показало, що 30% інтернет-користувачів заходять в соціальні мережі, шукаючи там не однокласників, а партнерів для випадкового сексу. Деяким це вдається: 10% людей мали секс мінімум з десятьма партнерами. 80% користувачів зізналися, що інтернет справив на їхнє життя позитивний вплив.

2. Зрада і IQ

Вчені з’ясували: чоловіки з більш високим IQ зраджують своїм партнеркам рідше. На жінок цей принцип чомусь не поширюється.

3. Зрада і ДНК

Чоловік з більшою ймовірністю зможе визначити, чи зраджувала йому його партнерка. Це пояснюється виключно генами - здатність розпізнавати зраду закладена у людини в ДНК.

4. Зрада і мораль

Подружня невірність, на думку американців, - найбільший смертний гріх За даними дослідницького центру, 88% жителів США вважають перелюб найаморальнішим з аморальних вчинків (на другому і третьому місцях йдуть, відповідно, несплата податків і пияцтво).

5. Про шкоду зради

Якщо з попередніх семи фактів ви ще не зрозуміли, що ми за здорові і довірчі відносини, то знайте: зрада - це перевірений і надійний спосіб зруйнувати все накопичене роками. Лише 35% зрад не закінчуються розлученням.

Delfi Woman провело соцопитування, в якому взяли участь 1135 жінок. Не готові пробачити зраду 39% опитаних - вони рішуче розірвуть стосунки з чоловіком, який зрадив. Тільки 6% жінок готові не тільки пробачити зраду, але і ніколи про неї не згадувати. 35% жінок все-таки готові спробувати почати все з чистого аркуша і спробувати зберегти стосунки, в той час як 19% нібито пробачать зраду, але будуть мстити своєму чоловікові - і також дозволять собі стосунки «на стороні».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.