Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Платити за телефон скоро стане дорожче?

Економіка 12038 переглядів

Опубліковано - 6.05.2006 18:03 | Всі новини | Версія для друку

Платити за телефон скоро стане дорожче?
Платити за телефон скоро стане дорожче?
Нацкомісія регулювання зв'язку прийняла рішення «Про затвердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги» і подала його на затвердження в Міністерство юстиції.

Проектом передбачене введення граничних тарифів у дію в 2 етапи: на період з 1 червня до 31 жовтня 2006 року включно і з 1 листопада 2006 року.

Як повідомляє прес-служба НКРС, на першому етапі планується збільшення тарифів на користування послугами міського телефонного зв'язку в середньому на 35%, сільської - на 30%.

При цьому передбачено збільшити кількість нетарифікованих хвилин, що надаються в рахунок абонплати для населення, з 175 до 200 і зменшити кількість хвилин, на які надається знижка 30%, з 1800 до 840 хвилин.

Відповідно до документу, на міжміські телефонні розмови в межах області тарифи збільшені в середньому на 10%, у той час як тарифи на міжміські телефонні розмови під час найбільшого навантаження в межах України знижені в середньому на 15%.

Крім того, істотно зменшені тарифи на послуги міжнародного телефонного зв'язку - з 20% до 70%, в залежності від напрямку.

Тарифи на користування телеграфним зв'язком у межах України збільшені в 3 рази з урахуванням собівартості надання послуг, тарифи в напрямку країн СНД на звичайні телеграми збільшені в 2,86 рази, на термінові - у 2,67, розмір оплати за міжнародні телеграми залишається без змін.

На другому етапі планується збільшення на 15% плати за користування міським телефонним зв'язком. Проте, рівень тарифу на дзвінки абонентів фіксованої мережі до абонентів мереж мобільного зв'язку буде зменшений на 20%.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.