Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Жінки готові пробачити зраду два рази, а чоловіки - жодного

Він і Вона 9938 переглядів

Опубліковано - 1.09.2012 11:42 | Всі новини | Версія для друку

Чоловіки не хочуть пробачати жінок за зради
Чоловіки не хочуть пробачати жінок за зради
Дослідження показало, що чоловіки не готові пробачити своїх невірних, але в той же час хочуть, щоб їх за це пробачали.

Чоловіки можуть сподіватися на прощення своїх дружин і подруг, якщо зважаться на дві зради. Але третя стане фатальною і призведе до розриву стосунків.

Про це свідчать результати дослідження, в якому взяли участь 2 000 чоловіків і жінок.

Виявилося, що більшість жінок (53%) готові пробачити своїх партнерів, які зрадили їм один або навіть два рази. Але ось третій раз - перебір, і після нього обов’язково настане розрив стосунків.

Водночас, більшість опитаних чоловіків взагалі не готові пробачати подружні зради своїх половинок. Лише 13% представників сильної статі залишаться поряд з жінкою, яка зрадила їм навіть один раз.

89% чоловіків і жінок, що взяли участь в опитуванні, вважають невірність партнера найважливішою проблемою, яку складніше всього подолати у стосунках.

"Чоловіки навіть близько не готові пробачати зраду, на відміну від жінок", - говорить один з авторів опитування Сьюза Фермор. А жінки, за її словами, готові терпіти, готові дати другий шанс, якщо є сильні почуття.
Більше читайте тут:
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.