Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві здивовані рішенням Білорусі. Офіційні речники видають стандартний набір фраз

Світ навколо нас 6779 переглядів

Опубліковано - 4.01.2007 13:59 | Всі новини | Версія для друку

У Москві здивовані рішенням Білорусі. Офіційні речники видають стандартний набір фраз
У Москві здивовані рішенням Білорусі. Офіційні речники видають стандартний набір фраз
Рішення Мінська про введення мита на транзит російської нафти виявилося несподіванкою для Москви. Наразі офіційні особи видають лише стандартні фрази, позбавлені будь-якого змісту. Про надійне партнерство.

Російська сторона отримала офіційне повідомлення від Білорусії про введення тарифів на транзит нафти, заявив перший заступник прес-секретаря президента Росії Дмитро Песков, повідомляє (с) Reuters.

В той же час, Д.Песков заявив: "Йдеться про двосторонні відносини Росії і Білорусії і ніщо в зв'язку з цим не може загрожувати постачанням наших енергоресурсів третім країнам". "Росія неодноразово підтверджувала свій статус надійного постачальника, і в даному випадку немає ніякої загрози постачанням", - вказав він.

Раніше сьогодні в ефірі радіостанції "Ехо Москви" віце-президент "Транснафти" Сергій Григорьєв сказав, що компанія поки не має в своєму розпорядженні інформації про введення Білорусією експортного мита на російську нафту. За його словами, ніяких офіційних паперів з Мінська про введення мита не поступало.

Нагадаємо, що 3 січня 2007р. після наради у Президента Білорусії Олександра Лукашенко прем'єр-міністр республіки Сергій Сидорський повідомив журналістів, що уряд Білорусії прийняло рішення з 1 січня 2007г. ввести митний збір на транспортування російської нафти по території республіки. За його словами, мито складе $45 за тонну нафти.

Раніше Президент О.Лукашенко пригрозив Росії економічними заходами, якщо найближчим часом не врегулюється питання з постачаннями нафти.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.