Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Барбара Брильська знялася в українському фільмі “Дивне Різдво”. Прем`єра - в неділю, 7 січня

Мистецький погляд 14995 переглядів

Опубліковано - 4.01.2007 20:02 | Всі новини | Версія для друку

Знімають сцену у психіатричній лікарні. Поряд із Барбарою Брильською — київська акторка Олеся Власова. Вона грає медсестру Любашу
Знімають сцену у психіатричній лікарні. Поряд із Барбарою Брильською — київська акторка Олеся Власова. Вона грає медсестру Любашу
7 січня на телеекранах України - прем`єра нового двосерійного українського фільму “Дивне Різдво” з відомою польською актрисою Барбарою Брильською.

Стрічку зняв український режисер Максим Паперник, повідомомляє “Газета по-українськи”.

Головну роль він довірив відомій польській актрисі Барбарі Брильський. Зйомки проходили під Києвом, - у Ворзелі, у клубі санаторія “Україна”.

— Брильська просить казати їй ”ти”, — розповідав під час зйомок Максим Паперник. — Я шокований тим, що вона погодилася у нас зніматися. Жартуючи запропонував продюсерові Олексієві Гончаренку запросити її на головну роль. Він погодився. Хоча Брильська — високооплачувана актриса.

Останні роки Барбара майже не знімається у кіно.

— У фільмі “Дивне Різдво” я граю старушку Ольгу Самойлову, — каже Брильська. — У неї є велика мрія — засипати штучним снігом усе місто. Бо справжнього люди не бачили вже багато років. У 18 років моя героїня вийшла заміж за олігарха з трьома дітьми. Після смерті чоловіка діти садять її у психушку. Шукають, куди заховала батькові гроші.

— Я знімаюсь у кіно, коли закінчуються гроші на банківському рахунку, — розповідала далі Брильська, курячи цигарку за цигаркою. — Ось і зараз я не маю грошей. Майже, — додає зі сміхом. — На зйомки погодилася, бо режисер приїхав до мене на дачу: з квітня до осені я живу в селі Ґульчево, за 70 кілометрів від Варшави, — пояснює. — Максим попросив: ”Можна, я до вас приїду?”. По телефону він мені здався трохи молодшим. І дуже наївним. Кажу: ”Приїжджай, тільки я на дачі”. Максим приїхав — високий, чорнявий, жагучий! Привіз сценарій польською мовою. Я прочитала його за два вечори. І погодилася.

Роль олігарха грає Богдан Ступка. До речі. У “Дивному Різдві” зіграє ще одна актриса, з якою Брильська знімалась у Рязанова – Лія Ахеджакова.

Роль психа на ім’я Мойсей дісталася російському акторові Ігорю Письменному.

Як відомо, свого часу Барбара Брильська зіграла у фільмі Ельдара Рязанова “Іронія долі або З легким паром!”. Роль Наді принесла їй несамовиту популярність. Зрештою, актриса, якій вже виповнилось 65, останні роки майже не знімається у кіно. Тому всі були приємно здивовані, що вона погодилась на пропозицію молодого українського режисера.

Барбара Брильська має 23-річного сина Людвіга. 1993-го в автокатастрофі загинула її 20-річна донька, теж Барбара. Вона була моделлю у паризькому агентстві. Якраз збиралася грати головну роль у фільмі “Вогнем і мечем”...
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.