Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації

Вибори-2012 Регіон: Черкаська область 10846 переглядів

Опубліковано - 1.11.2012 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації
Опозиція буде відстоювати вибір громадян попри тиск і спроби фальсифікації
Один з лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина», віце-спікер парламенту Микола Томенко, який перебуває у Черкаській області, заявив, що Партія регіонів продовжує боротьбу за перегляд результатів виборів в Черкасах.

Про це повідомила прес-служба віце-спікера.

«Або місцева влада не підкоряється центральній владі, а, відповідно, обласній партійній організації та ігнорує вказівки керівництва Партії регіонів, або все відбувається як завжди: лідери Партії регіонів у Києві для преси і світу говорять «правильні речі», а на місцях дають вказівку робити прямопротилежне», - сказав Томенко.

Саме так, за його словами, можна пояснити ситуацію у 194 окрузі, де кандидат від Об’єднаної опозиції Микола Булатецький з великою перевагою виграв у кандидата-самовисуванця, якого реально підтримували і обласна і міська місцева влада, представницю так званої бізнес-групи групи Фірташа-Львочкіна – Валентини Жуковської. Як відомо, на даному окрузі М.Булатецький переміг В.Жуковську з відривом у 12 з половиною тисяч голосів, виборовши перемогу на 80 з 82 виборчих дільниць округу, програвши лише на двох закритих дільницях у СІЗО та тюрмі.

Томенко нагадав, що йде четвертий день боротьби за те, щоби підрахувати голоси. Він повідомив, що «сьогодні представником Партії регіонів (читай – за поданням голови обласної адміністрації Сергія Тулуба) подана пропозиція повністю перерахувати результати виборів на окрузі».

«Хочеться з іронією згадати заяви лідерів партії та фракції Партії регіонів про те, що Партія регіонів не судиться і не оскаржує результати виборів у жодному окрузі», - зауважив політик.

Томенко також відмітив, що задумка влади полягає в тому, щоби з одного боку затягти час і продовжувати моральний тиск на членів дільничних комісій і на самого кандидата, а з іншого боку, за наявною у штабу Об’єднаної опозиції на Черкащині інформацією, один зі сценаріїв, який передбачається, це спробувати на дільницях переписати частину голосів від одного провладного кандидата, до другої – Валентини Жуковської, за яку бореться влада.

Томенко наголосив: «Ми будемо захищати результати виборів в кожному окрузі і, зокрема, на Черкащині, де влада намагається не пропустити законно обраних кандидатів Миколу Булатецького (194 округ, м.Черкаси) та Леоніда Даценка (197 округ, м.Канів)». «Але факт залишається фактом: рушійною силою перегляду і фальсифікації виборчої кампанії є обласна адміністрація та штаб Партії регіонів у Черкаській області», - підкреслив політик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.