Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Херсонщині виявили фальсифікацію на користь ПР

Вибори-2012 Регіон: Херсонська область 11613 переглядів

Опубліковано - 8.11.2012 12:52 | Всі новини | Версія для друку

На Херсонщині виявили фальсифікацію на користь ПР
На Херсонщині виявили фальсифікацію на користь ПР
Вчора, 7 листопада, на засіданні Окружної виборчої комісії 184 одномандатного округу дев’ять членів комісії сфальсифікували результати виборів по 6 виборчим дільницям.

При підведенні підсумків виборів по одномандатному 184 виборчому округу на низці виборчих дільниць, а саме №№ 650002, 650033, 650091, 650177, 650181 і 650299 були виявлені оригінальні протоколи з «мокрими» печатками та підписами членів комісій, але з абсолютно різними цифрами.

Про це повідомила ЗМІ довірена особа кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу №184 Івана Вінника (безпартійний, самовисуванець) Олег Зайченко, передає «Херсонська правда».

Законний шлях для визначення дійсних результатів волевиявлення громадян України - це перерахунок голосів по спірних дільницях. У цьому випадку виборче право виключає варіанти. Проте дев´ять членів ОВК 184 дружно проголосували проти перерахунку.
Тепер абсолютно незрозуміло, яким чином буде встановлена ​​істина. Так як протоколи з різними цифрами абсолютно однакові. Проголосоване членами ОВК 184 рішення вважати «правильними» протоколи, що знаходяться у них в сейфі, м´яко кажучи виходить за рамки виборчого процесу.

Нагадаємо, за даними сайту ЦВК на 184 виборчому окрузі переміг представник Партії регіонів Микола Дмитрук. Він випереджає свого головного конкурента самовисуванця Івана Вінника на 22 голоси. Однак, якщо скласти цифри спірних протоколів, Іван Вінник випереджає свого конкурента більш ніж на сто голосів. Раніше вже проводився перерахунок по трьом виборчим дільницям, в результаті якого Микола Дмитрук втратив шість голосів. У його бюлетенях знайшли голоси, віддані за інших кандидатів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.