Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За обрання “неправильного” нардепа влада покарала громадян підвищенням комунальних тарифів

Регіональні новини Регіон: Чернівецька область 9747 переглядів

Опубліковано - 13.11.2012 18:04 | Всі новини | Версія для друку

За обрання “неправильного” нардепа влада покарала громадян підвищенням комунальних тарифів
За обрання “неправильного” нардепа влада покарала громадян підвищенням комунальних тарифів
Жителям міста Новодністровськ, Сокирянського району Чернівецької області з 5 листопада підвищили комунальні тарифи майже вдвічі. Громадяни готуються до масових акцій протесту.

Про це повідомляє прес-служба ВО “Свобода”.

Під час поїздки до Сокирянського району, яка була організована Чернівецької обласною організацією Всеукраїнського об’єднання "Свобода", депутати Чернівецької обласної ради та журналісти поспілкувалися з мешканцями міста Новодністровськ. Як з’ясувалося, історія з невиконання передвиборчих обіцянок, які щедро роздавали "регіонали" під час виборів, має своє продовження.

Як повідомили жителі міста енергетиків, одразу ж після виборів – 5 листопада – у місті майже вдвічі підвищили тарифи на водопостачання та водовідведення. Хоча у "своєму" передвиборчому турне під час зустрічі з новодністровцями голова облдержадміністрації Михайло Папієв недвозначно запевнив, що ні він, ні кандидат-"регіонал" Артем Семенюк у жодному разі не дозволять підвищення тарифів.

Вочевидь, здорожчання водопостачання та водовідведення для мешканців Новодністровська є помстою влади.

Нагадаємо, що на обох округах міста переконливу перемогу здобули опозиційні політичні сили, а провладний кандидат-мажоритарник Артем Семенюк посів лише третє місце з великим відривом від опозиційних кандидатів, яким він поступився.

Мешканці міста мають намір розпочати з 16 листопада протестні акції з вимогою до місцевих депутатів скасувати рішення виконкому міськради щодо здороження тарифів на водопостачання та водовідведення й розпуску виконавчого комітету.

Окрім того, за зверненням мешканців міста це питання порушать депутати від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" на черговій сесії обласної ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.