Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловіки, що люблять тещу, мають міцніший шлюб

Він і Вона 9680 переглядів

Опубліковано - 29.11.2012 02:38 | Всі новини | Версія для друку

Чоловіки, що люблять тещу, мають міцніший шлюб
Чоловіки, що люблять тещу, мають міцніший шлюб
Чоловіки, які мають хороші стосунки із тещею, мають на 20% більше шансів уникнути розлучення зі своєю дружиною.

Про це йдеться в американському дослідженні, проведеного вченими з Університету Мічигану, пише The Daily Mail. Вони вивчали 373 пари у віці старше 26-ти років.

Однак, як не дивно, жінки, яким подобаються їхні стосунки із свекрухами, навпаки, мають на 20% більше шансів розлучитися із чоловіком.

Дослідники припускають, що дружинам, які полюбляють своїх свекрух, потім важко встановити межі та уникнути втручання "матусі" у приватне життя синової родини.

З’ясувалося також, що чоловіки, які докладають зусиль, щоб мати гарні стосунки із тещею, швидше за все, залишаються в шлюбі.

За словами головного вченого та психолога Террі Орбух, це добре коли між чоловіком та тещею складаються гарні стосунки, адже це сильніше пов’язує між собою чоловіка та дружину.

У жінок, натомість, за словами лікарки, все по-іншому. "Адже стосунки дуже важливі для жінки, вони ідентифікують роль матері і роль дружини, як центральну", - каже вона.

Вона також додає, що жінкам не слід ділитися деталями свого сімейного життя, а чоловіки мають переконатися, що їхні тещі "особливі та важливі".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.