Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Радянська міліція на день радянської армії била українських буржуазних націоналістів, захищаючи Леніна»

Назад в СРСР Регіон: Сумська область 14844 перегляди

Опубліковано - 23.02.2013 14:58 | Всі новини | Версія для друку

«Радянська міліція на день радянської армії била українських буржуазних націоналістів, захищаючи Леніна»
«Радянська міліція на день радянської армії била українських буржуазних націоналістів, захищаючи Леніна»
В місті Охтирка, Сумської області комуністи разом із класовоблизькими “спортсменами” намагалися відновити гіпсового Леніна на місці підірваного при совку храму.

23 лютого 2013 року в Охтирці на Сумщині під час акції протесту проти відновлення поваленого пам’ятника Лєніну міліціянти та "беркутівці", ставши на сторону сповідників кривавого комуністичного режиму, вдалися до грубих і незаконних дій. Так, "правоохоронці" били та штовхали активістів, зокрема народних депутатів від ВО "Свобода" Андрія Мохника, Ігоря Мірошниченка та Ігоря Швайку, повідомляє прес-служба партії.

У місті Охтирка, що на Сумщині, понад сотня місцевих мешканців та активістів Всеукраїнського об’єднання "Свобода" спільно з народними депутатами-націоналістами Андрієм Мохником, Русланом Марцінківим, Ігорем Швайкою, Ігорем Мірошниченком та Андрієм Міщенком проводять акцію протесту, аби не допустити відновленню пам’ятника катові українського народу Лєніну. Протестувальники вимагають не допустити протизаконного встановлення пам’ятника Лєніну на території, що належить місцевому храму Київського Патріархату. Учасники акції скандують гасла: "Серп і молот – смерть і голод!", "Комуняку – на гіляку".

Активісти обступили постамент, на якому раніше бовванів пам’ятник Лєніну. На місці акції протесту також перебувають прихильники Лєніна, більшість серед яких – "братки" спортивної зовнішності та божевільні бабусі, звезені комуністами із сусідніх областей.

Комуністи з погрозами й залякуваннями намагалися відтіснити націоналістів від постаменту, де раніше стояв пам’ятник катові українського народу. На сторону сповідників большевицького режиму стали працівники міліції та спецпідрозділу "Беркут". Міліціянти почали штовхати противників пам’ятника Лєніну. Відтак, під час сутичок, спровокованих комуністами, міліціянти та "беркутівці" били учасників акції протесту, зокрема народних депутатів-свободівців. Правоохоронці оточили активістів та тримають їх у кільці.

Наразі заступник голови парламентської фракції ВО "Свобода" Андрій Мохник спільно з народним депутатом-націоналістом Андрієм Міщенком намагаються з’ясувати в керівника Охтирського райвідділку міліції, чому його підлеглі вдаються до незаконних дій та б’ють громадян і народних депутатів.

Слід зазначити, що зранку комуністи звалили рештки пам’ятника Лєніну і підігнали до постаменту будівельний кран та поставили там будівельні риштування. Проте згодом встановлені нащадками большевиків риштування розібрали, а також під тиском народних депутатів-свободівців Ігоря Швайки та Руслана Марцінківа забрали від постаменту будівельний кран.

Як повідомлялося раніше, що 15 лютого близько в місті Охтирка Сумської області місцеві свободівці разом із народним депутатом України Ігорем Мірошниченком демонтували пам’ятник Лєніну.


Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.