Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські офіцери вважають, що Україну треба примушувати до дружби

Імперія «Совок» Регіон: м.Севастополь 10657 переглядів

Опубліковано - 13.05.2013 11:00 | Всі новини | Версія для друку

Російські офіцери вважають, що Україну треба примушувати до дружби
Російські офіцери вважають, що Україну треба примушувати до дружби
Капітан 1 рангу Чорноморського флоту Росії Сергій Горбачов закликав Москву “провести операцію з примусу України до дружби”.

Про це він заявив на круглому столі в Севастополі, присвяченому кризі російського руху в Криму.

"Жодною мірою не торкаючись суверенітету України, Москва повинна провести операцію з примусу України до дружби. Грузію ми бачили. А поки що "Газпром" у нас займається одним, інші організації – іншим. Має бути полководець, план, тактика, стратегія. На ділі ж все виходить на рівні хороших, але незначних справ – на зразок твору з російської мови, роздачі Георгієвських стрічок", – сказав офіцер, якого цитує "Новый Регіон".

Горбачов нагадав, що в 2013 році будуть святкувати два ювілеї – "65 років наділення Севастополя особливим статусом і 20-річчя прийому 10 червня Верховною Радою РСФРР постанови про федеральний статус Севастополя".

На його думку, на сьогодні Москва приділяє мало уваги Севастополю.

"Пішов Лужков – і все закінчилося. Прийшов Сердюков – скоротив до мінімуму культурно-гуманітарну сферу... У 1993 році не було на площі Нахімова куди яблуку впасти, зараз на мітинг щонайбільше виходить близько 100 чоловік... Немає мети, вона не визначена, немає завдань... Треба визнати, що проблема флотська не вирішена – щось гойднеться у Києві, і знову патрулі будуть зупиняти моряків ЧФ на вулицях Севастополя, а ДАІ – російські БТРи. Все це цілком реально", – зазначив Горбачов.

Він також закликав "проросійські сили" зайнятися статусом Севастополя: "Проросійські сили мають зосередитися не на російській мові – а на прийомі закону про статус Севастополя, щоб севастополець самі обирали свого мера".

Як зазначив на цьому ж круглому столі народний депутат Вадим Колесніченко, в Україні сьогодні зареєстровано близько 1000 нібито російських і російськомовних організацій.

Як повідомив головнокомандувач Військово-морським флотом РФ адмірал Віктор Чирков, для Росії й надалі основним пунктом базування кораблів ЧФ залишатиметься Севастополь.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.