Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Свободівцям, які побилися з міліціонерами через окупаційну символіку, присудили адмінарешт

Пістолетне право Регіон: Тернопільська область 10860 переглядів

Опубліковано - 14.05.2013 22:00 | Всі новини | Версія для друку

Свободівцям, які побилися з міліціонерами через окупаційну символіку, присудили адмінарешт
Свободівцям, які побилися з міліціонерами через окупаційну символіку, присудили адмінарешт
Трьох прихильників ВО «Свобода», які брали участь у сутичці з міліціонерами 9 травня в парку Слави в Тернополі, засудили до 5 діб адміністративного арешту, ще одного затриманого під час сутички засудили до 3 діб арешту.

Відповідне рішення ухвалив 14 травня Тернопільський міськрайонний суд, повідомили в місцевому осередку «Свободи».

За рішенням суду свободівців притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 185 Кодексу про адмінправопорушення - "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції".

«Судя, не взявши до уваги свідчень свободівців, засудив Ігоря Семенчука, Богдана Поліщука та Любомира Заверуху на п‘ять діб адміністративного арешту, а Олега Жука – на три доби», - заявили у «Свободі», вказавши, що активістів «фактично судили лише за участь у громадській зустрічі з народними депутатами, що мала місце 9 травня в Парку слави».

Ще двом прихильникам молодіжної організації "Сокіл" присудили сплатити по 250 грн. штрафу.

Як gjвідомлялося раніше, 9 травня у Тернополі в Парку Слави сталася сутичка між представниками «Свободи» і правоохоронцями, які супроводжували комуністів та їхніх прихильників - учасників акції «Парад переможців».

Проти народного депутата від ВО «Свобода» та кількох свободівців прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження.

Напередодні Дня перемоги міськрада Тернополя прийняла рішення про заборону використання тоталітарної символіки на території міста. Його оскаржила прокуратура, а суд призупинив дію рішення міськради, проте 9 травня на ранковому засіданні Тернопільської міської ради депутати знову проголосували за заборону червоних прапорів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.