Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Хто заплатив за вагон для спікера?

Добробут 7828 переглядів

Опубліковано - 5.08.2013 14:24 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Хто заплатив за вагон для спікера?
Україна для людей. Хто заплатив за вагон для спікера?
Щоб завантажитися в особистий вагон на Київ, Володимир Рибак заїхав на перон луцького вокзалу прямо на машині.

Як передає кореспондент «Коментарів», який став свідком того, що відбувається, у неділю, 4 червня, до поїзда «Ковель-Київ» на станції Луцьк причепили додатковий вагон без будь-яких розпізнавальних знаків.

Всі вікна вагона були закриті жалюзі. Прямо на пероні, перед входом у вагон, зупинилися два автомобілі: один - з номерами ВР, а другий - міні-автобус «Мерседес» з номером АI 8090 ЕХ, з якого охоронці «віпа», що приїхав, досить довго переносили речі, в основному - в паперових пакетах, в які пакують речі в бутиках. При цьому освітлення перону біля віп-вагона було завбачливо вимкнено.

Як вдалося дізнатися кореспонденту «Коментарів», в окремому вагоні їхав спікер ВР Володимир Рибак.

«Нам на планерці читають телеграми, якщо вносяться певні зміни до складу. А вони (чиновники - «Коментарі».) дуже бояться, що хтось дізнається цю інформацію, тому всіляко «шифруються». Напевно, бояться за своє життя, що хтось нападати на них буде», - розповів кореспонденту один з працівників бригади поїзда, що побажав зберегти інкогніто.

Варто відзначити, що прості люди, бачачи VIP-кортеж і VIP-вагон, не приховували свого обурення. «Подивіться, як влада жирує на наші гроші», - говорив один чоловік іншому. «А хто там їде-то?» - запитав у нього співрозмовник. «Спікер Верховної Ради. Та яка різниця хто? Вони всі гуляють на наші гроші, до *** ли», - з роздратуванням відповів чоловік.

Втім, до Києва спікер не доїхав. За словами провідниці, вночі, коли всі вже спали, вагон перечепився до іншого потягу в лісах під Шепетівкою.

«Не сподобалось чиновнику їхати в кінці поїзда. Він думав, що його, такого важливого, причеплять в початок. А у нас все вже було сформовано, і якщо вносити зміни, то поїзд затримається з відправленням на годину, а то й більше. Ми і так затрималися під Шепетівкою на 35 хвилин, тому що перецепляли вагон до іншого потягу. Ви уявляєте - робили це все в лісі, не доїжджаючи до станції. Напевно, боїться сильно», - розповів пізніше співрозмовник «Коментарів».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.