Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Львівський Євромайдан збирається прямувати на Київ

За право людини Регіон: Львівська область 11648 переглядів

Опубліковано - 29.11.2013 13:04 | Всі новини | Версія для друку

Львівський Євромайдан збирається прямувати на Київ
Львівський Євромайдан збирається прямувати на Київ
Після Вільнюського саміту все вирішуватиметься в Києві, тому організатори львівських мітингів закликають усіх львівських прихильників євроінтеграції на Євромайдан у Києві.

Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова» на каналі новин «24» розповів організатор львівського Євромайдану Борис Пошивак.

«Табір в такому випадку львівський мінімізують. Більша частина оргкомітету з виконавчими групами передислокується в Київ, щоб провадити якісь дії на Майдані в Києві», - розповів Пошивак.

За його словами львівський Єромайдан постійно контактує з київським

«Щодня з обіду львівський та київський майдани на зв’язку, обговорюють всі можливі варіанти – від мирної зміни влади до дуже радикальних дій», – додав він.

Як повідомлялося раніше, сьогодні Віктор Янукоич не підписав угоду про асоціацію з ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі.

Нагадаємо, Євромайдан у Києві триває з 21 листопада після розпородження Кабміну про призупинення підписання угоди про асоціацію з ЄС. Протести охопили й інші регіони України.

26 листопада ввечері екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко звернулася до опозиції із закликом прибрати з Євромайдану партійну символіку, об’єднати євромайдани та свторити єдину раду. Згодом Арсеній Яценюк оголосив про об’єднання двох євромайданів у Києві, після чого на Майдан Незалежності прийшли мітингувальники з Європейської площі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.