Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Європарламенті назвали одіозні українські закони спробою повернути тоталітаризм

Світ навколо нас 7870 переглядів

Опубліковано - 17.01.2014 13:03 | Всі новини | Версія для друку

У Європарламенті назвали одіозні українські закони спробою повернути тоталітаризм
У Європарламенті назвали одіозні українські закони спробою повернути тоталітаризм
Міжнародне співтовариство, зокрема Євросоюз, має спрямувати свої зусилля на те, щоб Україна не пішла тим шляхом, на який Верховна Рада спробувала повернути країну.

Про це заявив віце-президент Європарламенту Яцек Саріуш-Вольські, коментуючи прийняті в українському парламенті закони, які обмежують права і свободи громадян. Ці закони він назвав "драконівськими".

"Це нахабна спроба реанімувати елементи тоталітаризму у країні, у якої все ще є шанс йти шляхом євроінтеграції", - заявив політик в коментарі Deutsche Welle.

За його словами, і зміст, і процедура прийняття цих поправок до законів "викликають обурення та підривають довіру до українських демократичних інститутів".

"Треба висловлювати протест негайно", - вважає Яцек Саріуш-Вольські, оскільки наслідки дії цих законів матимуть незворотний характер і будуть руйнівними для основних прав українців: свободи слова, мирних зборів, пересування та інших свобод.

На думку Яцека Саріуша-Вольські, останні рішення Верховної Ради "суперечать тим європейським намірам, які проголошують представники чинної української влади".

"Внаслідок цього Україна буде віддалятися від європейських стандартів у напрямку авторитарних країн, де криміналізується діяльність опозиції та громадянського суспільства", - заявив віце-президент Європарламенту.

Як повідомлялося раніше, у четвер, 16 січня, регіонали і комуністи за допомогою підняття рук і без підрахунку голосів ухвалили в парламенті низку законів, які суттєво обмежують демократичні закони в Україні. За інформацією ZN.UA, Президент України Віктор Янукович вже підписав п’ять із них, в тому числі - найбільш одіозний №3879 авторства регіоналів Вадима Колесніченка і Володимира Олійника.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.