Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія поставляє терористам новітню зброю

Національне питання 7270 переглядів

Опубліковано - 5.08.2014 13:46 | Всі новини | Версія для друку

Росія поставляє терористам новітню зброю
Росія поставляє терористам новітню зброю
В України є докази поставки новітнього російського зброї бойовикам на сході України.

Про це у вівторок на прес-конференції розповів керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Під час захоплення у бойовиків озброєння, складів, арсеналів і так далі знаходилися реактивні вогнемети... СГД випуску 2000 року і пізніше", - сказав Тимчук.

"Враховуючи, що снайперські гвинтівки Драгунова Україною не закуповувалися у Росії і могли потрапити тільки нелегально на територію Донбасу. Приціли до снайперських гвинтівок... теж Україною ніколи не закуповувалися і в збройних силах України їх не було", - додав він.

За словами Тимчука, Росія продовжує поставляти терористам серйозне озброєння.

"Залишається відкритим питання, звідки у бойовиків на озброєнні Стріла-10М, і ті ж зенітно-ракетні комплекси "Буки", хоча терористи, як відомо, заперечують їх наявність", - сказав Тимчук.

"На кінець травня-початок червня у бойовиків були ПЗРК новітнього зразка. Ми констатували в червні застосування комплексу "Верба"- це новітній російський ПЗРК. На початок червня він тільки почав йти на озброєння в одну з військових частин на території Росії, на експорт не йшов", - розповів Тимчук.
"Ми отримали попередню інформацію про те, що в Слов’янську з’явився цей комплекс. Буквально через пару днів був факт збиття ним військово-транспортного літака в небі над Слов’янськом", - зазначив він.

За його словами, по висоті (4 тисячі 50 метрів) на якій був збитий літак, було зрозуміло, що це ПЗРК не з того комплекту, який може бути збройних сил України, або викрадався, чи старого зразка з російських арсеналів", - зазначив Тимчук.

Також він нагадав, що 6 червня біля КП Маринівка було зафіксовано ще один доказ отримання бойовиками ПЗРК безпосередньо з території Росії.

"На позиціях, залишених терористами, були виявлені упаковки від ПЗР. В упаковках ракет були пакувальні листи, які датувалися 12 квітня 2014 (остання перевірка проводилася) і стояла печатка військової частини в Єйську", - додав він.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.