Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Колона російської бронетехніки перетнула кордон і рухається українською територією

Національне питання Регіон: Луганська область 9787 переглядів

Опубліковано - 15.08.2014 13:30 | Всі новини | Версія для друку

Колона російської бронетехніки перетнула кордон і рухається українською територією
Колона російської бронетехніки перетнула кордон і рухається українською територією
Колона, що складається з БТРів і військових вантажівок справді перетнула кордон України на захопленому сепаратистами ПП “Ізварине”.

Про це повідомили в штабі Антитерористичного центру.

За оперативними даними, військова техніка рухається в напрямку Молодогвардійська Луганській області.

"Розвідка підтвердила, що колона БТРів і військових "Уралів" перетнула кордон і через тимчасово закритий український ПП "Ізварине" увійшла на територію нашої держави. Розвідка також підтверджує, що номерні і розпізнавальні знаки на техніці були російськими", - йдеться у повідомленні.

У штабі зазначили, що колона нечисленна, проте підрахувати точну кількість бронетехніки і вантажівок розвідникам не вдається. За попередніми даними, у вантажівках були озброєні солдати.

В свою чергу прикордонне управління ФСБ РФ по Ростовській області не підтверджує інформацію, що з’явилася у зарубіжних ЗМІ про перехід військової техніки через російсько-українську ділянку кордону.

"Прикордонуправління ФСБ РФ не підтверджує інформацію про перехід російської військової техніки через держкордон з Україною", - повідомили в п’ятницю російським журналістам у прес-службі прикордонного управління.

Як відомо, раніше журналісти іноземних видань повідомили, що зафіксували, як неподалік від місця, де зупинилися вантажівки з так званим "гуманітарним конвоєм" спостерігається активний рух військової техніки, яка без проблем заїжджає в Україну.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.