Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луценко судиться із ГПУ. Поки це можливо

Правосуддя 8914 переглядів

Опубліковано - 26.03.2007 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Луценко судиться із ГПУ. Поки це можливо
Луценко судиться із ГПУ. Поки це можливо
Сьогодні у Києві в Подільському районному суді розглядається скарга екс-керівника МВС, лідера громадського руху Народна Самооборона Юрія Луценка, який не згодний з порушенням проти нього кримінальної справи Генеральною прокуратурою.

Тим часом сам пан Луценко продовжує проводити мітинги в регіонах і готувати, як він каже, марш справедливості на Київ.

Юрій Луценко каже про нехтування процесуальної процедури при порушенні проти нього кримінальної справи, а також називає безпідставними звинувачення прокуратури у незаконному даруванні зброї політикам.

Саме до остаточного рішення суду, на думку адвокатів Юрія Луценка, йому можна здійснювати поїздки по регіонах, попри підписку про невиїзд. Лідер Народної самооборони за останні дні вже влаштував мітинги в Чернігові і Житомирі.

Скритикувавши репресивні, за його словами, дії правлячої коаліції щодо опозиції, Пан Луценко стверджує, що нині правоохоронними органами готується проект „анти- майдан”, який, мовляв, буде займатися провокаціями проти громадських активістів Народної самооборони та інших організацій.

Спікер Олександр Мороз вважає, що активність Юрія Луценка пов’язана з його намірами здобути крісло Президента, хоча сам пан Луценко відкидає такі прагнення. Він підтвердив, що марш справедливості на Київ відбудеться наприкінці квітня - напочатку травня.

Напередодні прем’єр Віктор Янукович, проти якого спрямовано найбільше критики Народної самооборони, заявив про авантюристичність задумів Юрія Луценка.

За повідомленнями інформагентств, у планах Юрія Луценка найбільш складні регіони для відвідування – це Луганськ, Донецьк і Сімферополь.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.