Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів

Регіональні новини Регіон: м.Київ 18965 переглядів

Опубліковано - 3.08.2015 18:50 | Всі новини | Версія для друку

У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів
У столиці запущено онлайн перереєстрацію автомобілів
У столиці впроваджено онлайн систему для реєстрації транспортних засобів.

Як повідомила прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, нова послуга пов’язана з реєстрацією транспортних засобів, що були у вжитку.

«Система поки що працює в тестовому режимі, і нею наразі можуть скористатися мешканці та гості Києва, а незабаром вона запрацює і в Дніпропетровську. Згодом очікуємо впровадження і в інших центрах надання послуг», - зазначили в ДАІ.

Згідно повідомлення, впровадити новинку вдалося за результатами плідної співпраці Департаменту ДАІ та ІТ-волонтерів. Послуга онлайн заяви на відповідні операції з транспортними засобами вже працює в столиці (Центр ДАІ №13), найближчими днями - в Дніпропетровську (Центр ДАІ №3). Для цього автовласникові необхідно лише заповнити бланк електронної заяви й відправити на електронну пошту відомства.

У заяві потрібно вказати дані про власника автомобіля, місце його проживання, його контактний телефон, а також технічні характеристики транспорту й підстави для реєстрації (довідка-рахунок, договір купівлі-продажу тощо), після цього заяву треба надіслати на електронну адресу Центру ДАІ, пояснили в Державтоінспекції і нагадали, що під час процедури реєстрації транспортний засіб перевіряють у всіх існуючих баз даних (викрадення, арешт, контроль).

В ДАІ запевнили, що заяви розглядаються швидко, щодо підтвердження на електронну адресу власника транспортного засобу прийде відповідь. Після цього у відповідний день та час, який зазначив громадянин у заяві, необхідно прибути до Центру ДАІ № 13.

При собі власник повинен мати відповідні оригінали документів та транспортний засіб. Автомобіль повинен бути в наявності обов’язково, для огляду експертом на предмет достовірності номерів агрегатів.

Така система має значно спростити хід проведення вищезазначених операцій та дозволить значно скоротити час, потрібний для їх здійснення, переконані в ДАІ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.