Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Путін натякнув, що не виконуватиме Мінські угоди?

Імперія «Совок» 6983 перегляди

Опубліковано - 21.12.2015 12:40 | Всі новини | Версія для друку

Путін натякнув, що не виконуватиме Мінські угоди?
Путін натякнув, що не виконуватиме Мінські угоди?
Президент Росії Владімір Путін вважає, що його країна не може залишити росіян і російськомовних, які живуть на південному сході України.

Про це російський лідер заявив у фільмі «Світоустрій» («Миропорядок») на телеканалі «Росія-1».

«Ми виходимо лише з одного, що ми не можемо віддати на поїдання націоналістам тих людей, які на південному сході країни живуть. І не лише росіян, а й російськомовне населення, яке орієнтується на Росію», – стверджує Путін.

У цьому ж документальному фільмі російський керманич заявив, що не прагне відновлення СРСР.

Росія в лютому-березні 2014 року окупувала український півострів Крим, називаючи це «відновленням історичної справедливості». Згодом навесні 2014 року підтримувані Москвою сепаратисти і громадяни Росії на чолі з російським підполковником Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) захопили адміністративні будівлі у кількох містах Донецької області України. Після цього сепаратисти поширили свій контроль також на Донецьк, Луганськ і прилеглі до кордону України та Росії райони Донеччини та Луганщини.

Під час кампанії літа 2014 року українські військові змогли відновити контроль над значною частиною захоплених територій. Нині угруповання «ДНР» контролює Донецьк і південно-східну частину Донецької області, угруповання «ЛНР» – Луганськ і південну частину Луганської області.

Після укладених у лютому 2015 року домовленостей лідерів України, Росії, Франції та Німеччини в «нормандському форматі» значних змін територій, контрольованих українською владою і проросійськими сепаратистами на сході країни не відбулося. Від початку листопада 2015 року бойові дії на Донбасі активізувалися, але до зміни фактичної лінії розмежування сторін конфлікту це не призвело.

Від «Аратти»: перед початком російської агресії кремлівська пропаганда активно поширювала міфи про «хунту кровожерливих націоналістів», яка захопила владу і фізично знищує «російськомовне населення південно-східних регіонів». І саме це називалося Путіним, як причина мобілізації на територію України озброєних «ополченців», а по-суті - армійського спецназу, розбавленого кримінальними елементами і жертвами пропаганди. Отже, міфологема про «захист російськомовного населення» - елемент гібридної війни, який покликаний виправдовувати військову агресію.

Отже, якщо Путін чітко декларує цю пропагандистську формулу. то очевидно. тим самим дає зрозуміти. що просто не виконуватиме ніяких Мінських домовленостей.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.