Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Оприлюднено відео операції з затримання судді-хабарника

Кримінал Регіон: Одеська область 11840 переглядів

Опубліковано - 30.03.2016 21:58 | Всі новини | Версія для друку

Оприлюднено відео операції з затримання судді-хабарника
Оприлюднено відео операції з затримання судді-хабарника
Національне антикорупційне бюро України оприлюднило відео спецоперації із затримання судді-хабарника, який відкрив вогонь по слідчих.

«Інцидент зі стріляниною стався під час проведення обшуку у приватному будинку судді Малиновського районного суду м. Одеса. Обшук був санкціонований відповідною постановою суду і проводився в рамках досудового розслідування за фактом одержання неправомірної вигоди суддею у розмірі 500 тис. грн (ч.4 ст.368 КК України). Підозрюваний відмовився надати правоохоронцям доступ до свого приміщення і погрожував відкрити вогонь. Суддю неодноразово було голосно повідомлено, до якого правоохоронного органу належать співробітники, яка мета їхнього візиту, які слідчі дії планується проводити. Співробітники також повідомили про наявність постанови суду на проведення обшуку та просили не чинити опір», - йдеться у повідомленні.

Працівники НАКБУ піднялися на другий поверх будинку, коли суддя здійснив у їхній бік два постріли.

«У відповідь працівники НАКБУ зробили один попереджувальний постріл, після чого суддя покинув приміщення через вікно. Внаслідок перестрілки ніхто не постраждав. За результатами обшуку було вилучено 120 тис. грн, які є предметом неправомірної вигоди. Наразі місце знаходження судді встановлено. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). В межах кримінального провадження затримано посередника, через якого суддя отримував хабар. Причетність ще одного працівника Малиновського суду перевіряється», - розповіли в НАКБ.

У відомстві також запевнили, що всі заяви про нібито доведення судді до спроби самогубства є безпідставними і абсурдними.

Як повідомлялося раніше, слідчі Антикорупційного бюро в Києві спробували затримати на хабарі в 500 тис. грн суддю Малиновського райсуду Одеси, але здирник відкрив вогонь і зник. Кошти посадовець вимагав через посередника для винесення певного судового рішення у цивільний справі про стягнення боргу.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.