Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комбайн для «солодких» жнив

Технології Регіон: Тернопільська область 18006 переглядів

Опубліковано - 30.05.2006 15:29 | Всі новини | Версія для друку

Такий він, новенький “Тернопіль”
Такий він, новенький “Тернопіль”
«Тернопіль»: якість – французька, ціна – українська. У Тернополі презентували новий бурякозбиральний комбайн КС-6Б-10.

Колись найпотужніше в області підприємство – ВАТ “Тернопільський комбайновий завод” після багатьох років простою випустило машину, на яку сьогодні чекають сільгоспвиробники з країн СНД.

Поява нової машини зменшила запал тих, хто сподівався довершити процес розтягування промислового гіганта на металобрухт або ж перетворити величезну територію заводу на житловий мікрорайон.

- Підприємство має майбутнє, – запевнив голова спостережної ради “ТКЗ” Олександр Колган. – Одразу після презентації комбайн, який ми назвали “Тернопіль”, їде на всеукраїнську виставку до Києва, потім – на Волинь, до власника, який його придбав. У Міністерстві промполітики досягнуто домовленості про те, що наш завод як профільне підприємство з виробництва сільськогосподарських машин для збирання цукрових буряків буде єдиним в Україні центром презентації, обслуговування і гарантійного ремонту всіх видів техніки, у тому числі – й іноземної.

До кінця року на заводі планують випустити 50 нових комбайнів. Порівняно з іншими, затрати праці на ньому менші у 2,5 раза, продуктивність більша на 10-15%, у півтора раза менше витрачається пального. За технологічними можливостями “Тернопіль” наближений до аналогічної французької моделі, але у кілька разів дешевший (вартість – приблизно 400 тис. грн.).

Олександр Колган каже, на підході інша, більш сучасна модель комбайна. ТКЗ ставить нині перед собою нелегке завдання – повернути втрачені ринки збуту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.