Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Google розробив безпечну прогулянку Чорнобилем та Прип’яттю

Технології Регіон: Київська область 18802 перегляди

Опубліковано - 27.04.2016 05:48 | Всі новини | Версія для друку

Google розробив безпечну прогулянку Чорнобилем та Прип’яттю
Google розробив безпечну прогулянку Чорнобилем та Прип’яттю
Компанія Google за допомогою спеціальних автомобілів Google Street View створила панорамні зображення Чорнобильської зони, на яких можна побачити, як виглядає покинута місцевість зараз

Про це зазначається у блозі компанії, повідомляє espreso.tv.

Прип’ять - місто, побудоване для обслуговування ЧАЕС, яке було повністю евакуйоване в перші кілька днів після аварії.

"Почніть безпечну прогулянку зі стели при в’їзді в місто (зверніть увагу на цвинтарну огорожу навколо неї), відвідайте парк атракціонів, головну площу міста і інші місця. Сама Чорнобильська атомна станція знаходиться поруч з містом. Можна побачити всі чотири блоки станції на відстані (самий крайній лівий - 4-ий, над яким видно, що будується саркофаг); канал, в якому живуть відомі соми, а через канал - занедбаний недобуд додаткових блоків АЕС", - пропонують розробники 3D-подорожі.

За допомогою Google-карт можна ознайомитися з колишнім секретним об’єктом - Загоризонтною радіолокаційною станцією "Дуга", яка зараз є дуже популярною серед сталкерів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.