Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Роман Балаян розпочав роботу над продовженням фільму “Польоти увісні та наяву”

Мистецький погляд 10858 переглядів

Опубліковано - 21.04.2007 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Олег Янковський у фільмі “Польоти увісні та наяву” (студія ім.О.Довженка, 1982 рік)
Олег Янковський у фільмі “Польоти увісні та наяву” (студія ім.О.Довженка, 1982 рік)
Роман Балаян, один з найвідоміших українських режисерів, розпочав роботу над новим фільмом “Обранець”. Він не матиме “хепі-енду”. У головній ролі - Олег Янковський та молода акторка Оксана Акіньшина.

Правди ніколи не любили. За радянських часів вона була смертельно небезпечною. “Обранець” Романа Балаяна мав сміливість не лише вільно мислити, а й відкривати очі іншим. Він був вільним настільки, що вмів літати. Не розкриваючи сюжету, виконавець головної ролі Олег Янковський проводить аналогії з Мюнхаузеном.

Олег Янковський, актор:
"Адже людина також хотіла полетіти або піднятися в небо. Це завжди вічна тема: особистість та суспільство, особистість і система. Фільм про свободу і про кохання, і надто сильне кохання. Якщо вже хочеться злетіти, то ви розумієте, що це сильно".

На тлі переслідування вільнодумної інтелігенції розгортається любовна історія. Дисидент Янковський закоханий у юну Акіньшину, яка благає його втекти з країни.

Андрій Кузічев, актор:
"Цікаво, що є люди, яким не поясниш, що тоді було в 81-му році. Ось Оксана, доросла людина, а проте не має уявлення про якусь холодну війну".

Роман Балаян попереджає: хепі-енду не буде. Бо хоче, щоб кожен глядач відчув, що таке несвобода і цензура.

Стрічку зніматимуть у Києві та Парижі. Закінчити планують у червні. Фільм продублюють двома мовами: російською та українською. Героя Олега Янковського найімовірніше озвучить Богдан Ступка, долю інших визначить кастинг. Прем’єру обіцяють у Києві навесні наступного року, повідомляє ICTV.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Мистецький погляд»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.