Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ стверджує, що зброя нелегальна. “Дніпро-1” - спростовує

Скандал Регіон: Дніпропетровська область 12026 переглядів

Опубліковано - 6.07.2016 17:35 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ стверджує, що зброя нелегальна. “Дніпро-1” - спростовує
ГПУ стверджує, що зброя нелегальна. “Дніпро-1” - спростовує
Генпрокуратура вважає, що велика кількість зброї, яку у середу правоохоронці вилучили у місці дислокації полку МВС "Дніпро-1" в Дніпропетровській області, була призначена для переправлення до Києва.

Про це під час брифінгу заявив начальник департаменту розслідування економічних злочинів Володимир Гуцуляк.

"Є обгрунтовані підстави вважати, що її значна частина, або і вона вся могли бути призначені для переміщення в сторону міста Києва, по Україні, що містило обгрунтовані ризики її потрапляння в руки кримінальним елементам", – сказав він.

"На фоні кратного зростання злочинності на вулиці наших міст, дуже результативно, що … нам вдалося ліквідувати таку загрозу і вилучити таку велику кількість зброї, – додав Гуцуляк.

Він також додав, що зброя зберігалася у неналежних умовах у приміщеннях, які для цього не призначені.

У свою чергу на сторінці полку "Дніпро-1" у Facebook з’явилося повідомлення, що зброя зберігалася у офіційній зброярні полку легально, а опубліковані ГПУ фотографії цієї зброї були фейковими.

"Після закінчення слідчих дій полк звернеться до Генеральної прокуратури щодо кримінального впровадження відносно осіб, які використали привід проведення обшуку та опублікували у мережі і в ЗМІ неправдиві фотографії", – йдеться у повідомленні.

У полку вважають, що "дана акція була спланована з метою дискредитації т.в.о. командира полку, Олександра Рашевського, який є самовисуванцем на виборах по 27 округу у Дніпрі, та самого полку, який захищає цілісність України у АТО від самого початку".

Також у "Дніпрі-1" впевнені, що слідчі "економічного відділу ГПУ не мають жодної компетенції для того щоб коментувати, ввести та здійснювати слідчі дії пов’язані з військовими підрозділами та зброєю що ними використовується".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.