Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зустрічайте Дрімку!

Телебачення 16727 переглядів

Опубліковано - 2.06.2006 10:37 | Всі новини | Версія для друку

Весела вдача і динамічність Дрімки не дадуть вам занудьгувати
Весела вдача і динамічність Дрімки не дадуть вам занудьгувати
З 1 червня на Першому Національному телеканалі маленьких глядачів зустрічає нова «Вечірня казка», з ведучим маленьким ведмежатком Дрімкою.

Дрімка – це не плюшевий ведмедик, він є об’ємним комп’ютерним персонажем, – модернізована «Вечірня казка» іде в ногу з часом! Новий друг діточок розповість казкові історії з життя різних тварин, риб, птахів, фантастичних істот, повідомляє прес-служба Першого Національного.

Ці оповіді не лише цікаві, але й пізнавальні – малята зможуть дізнатися про поведінку тварин, їх звичаї та характер, про різні явища природи. Хлопчики і дівчатка навчаться відрізняти добро від зла, швидко і оригінально мислити, а конкурси малюнків надихатимуть діточок на творчість. Найкращі не залишаться без призів!

В будь-якому разі, весела вдача і динамічність Дрімки не дадуть вам занудьгувати.

І, звісно, яка ж «Вечірня казка» без мультфільму? Кожного дня – мультик на будь-який смак!

Дім Дрімки завжди відчинений для усіх, хто бажає пригадати улюблену казку свого дитинства, поділитися спогадами про героїв своїх казок. Після спілкування з ведмедиком сни будуть винятково приємні та кольорові. Якщо маєте сумніви, перевірте на собі! Для цього достатньо увімкнути телевізор на Перший Національний з понеділка по п’ятницю о 20:30.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.