Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Директора “Сармата” з ганьбою вигнали з компанії

Зона економічного дива Регіон: Донецька область 10646 переглядів

Опубліковано - 16.05.2007 05:22 | Всі новини | Версія для друку

Гендиректор “Сармату” вирушає “на Дніпро”
Гендиректор “Сармату” вирушає “на Дніпро”
Власники ЗАТ “Сармат” не хочуть продовжувати контракт з нинішнім гендиректором групи Сергієм Калініним.

Про це повідомив високопоставлений чиновник в Донецькій облдержадміністрації.

За його словами, це пов'язано з тим, що керівникові не вдалося досягти запланованої частки на ринку. “Плани були наполеонівські, але донецьке пиво не захотіли пити в інших областях. Львів'яни і донецьке пиво - це фантастичне поєднання. І із столичним ринком у них були проблеми”, - пояснив причину звільнення гендиректора чиновник.

Дійсно, коли в 2005 Сергій Калінін очолив компанію “Сармат”, він обіцяв збільшити частку компанії на українському пивному ринку з 13,2% в 2004 році до 14,5-15% в 2005 році, а до 2007 року - до 16,5-17%. Проте за результатами 2006 року частка “Сармата” склала всього 10%. Калінін пояснював такі провальні показники стратегією групи “Сармат”, “орієнтованою на якісне зростання, не просто літр ради літра, а порівнюючи можливості компанії з економічною доцільністю”.

Прес-секретар пивоварної компанії Нателла Кацадзе не змогла ні підтвердити, ні спростувати інформацію про відхід гендиректора.

Група “Сармат” є одним з чотирьох найбільших виробників пива в Україні, об'єднуючи чотири пивоварні заводи: ЗАТ “Сармат”, ВАТ “Луганський пивоварний завод”, ВАТ “Пивобезалкогольний комбінат “Крим”, ЗАТ “Фірма “Полтавпиво”, а також підприємство із виробництва солоду ЗАТ “Дніпропетровський пивоварний завод “Дніпро”. Оборот компанії в 2006 році, як і в 2005, склав близько 630 мільйонів гривень. У літровому виразі в 2006 році компанія продала 25,8 млн. дав пиво, що на 10% менше, ніж в попередньому році.

Власником 99% акцій ЗАТ “Сармат” є компанія донецького бізнесмена Ріната Ахметова, який керуєє ЗАТ “Систем Кепітал Менеджмент”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Люди, які ніколи не оглядалися на предків, не дбатимуть про нащадків”
Едмунд Берк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.