Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Підозрюваного у створенні терористичної мережі відправили за ґрати

Кримінал 6561 перегляд

Опубліковано - 31.05.2018 23:39 | Всі новини | Версія для друку

Підозрюваний Борис Герман
Підозрюваний Борис Герман
Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави для Бориса Германа, підозрюваного в організації убивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Відповідне рішення суду оголосила слідчий суддя Вікторія Світлицька, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Суд ухвалив рішення… клопотання слідчих задовольнити і застосувати до підозрюваного Бориса Германа, 1967 року народження, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави», - сказала суддя.

За версією обвинувачення, Герман запропонував волонтеру Олексію Цимбалюку за вбивство Бабченка 30 тисяч доларів. Той попередньо погодився, але в той же день - 6 квітня - звернувся до правоохоронців. Замовник вбивства слідством поки що не встановлений.

Адвокат Германа Євген Солодко заявив, що вважає підозру і підстави для обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою необгрунтованими.

Як повідомлялося раніше, Бориса Германа підозрюють за ч.1 ст.14, ч.3 ст.27, ч.3 ст.258 КК України (в організації готування до терористичного акту, тобто до застосування зброї з метою порушення громадської безпеки, залякування населення, за попередньою змовою групою осіб, що призвело до загибелі людини).

Раніше повідомлялося, що 29 травня 41-річний журналіст Аркадій Бабченко був смертельно поранений у вівторок на порозі свого помешкання у Києві. За фактом убивства журналіста було відкрито кримінальне провадження.

У середу, 30 травня, з’ясувалося, що Бабченко живий. Голова СБУ Василь Грицак заявив, що російські спецслужби замовили вбивство журналіста, а СБУ провела спецоперацію і зірвала замах. Службою безпеки задокументовано, що для реалізації вбивства журналіста був завербований громадянин України Г., який отримав завдання знайти виконавця. Він запропонував своєму знайомому - колишньому учаснику АТО - за грошову винагороду у розмірі 30 тис. доларів здійснити вбивство Бабченка. Під час проведення спецоперації працівники спецслужби затримали у Києві організатора убивства журналіста.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.