Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мытоженелыкомшиты. Кремль вирішив погратися у санкції

Імперія «Совок» 4678 переглядів

Опубліковано - 1.11.2018 11:25 | Всі новини | Версія для друку

Мытоженелыкомшиты. Кремль вирішив погратися у санкції
Мытоженелыкомшиты. Кремль вирішив погратися у санкції
Росія запровадила санкції проти 322 громадян України і 68 українських компаній.

Відповідний указ 1 листопада підписав прем’єр-міністр Росії Дмітрій Медвєдєв. Документ оприлюднений на сайті Россия ввела санкции в отношении 322 граждан Украины и 68 украинских компаний.

Документ «Про заходи щодо застосування економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України відносно громадян і юридичних осіб Російської Федерації» оприлюднений на сайті російського уряду.

До санкційного списку потрапили міністри України, в тому числі голова Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков, депутати (зокрема, член «Блоку Петра Порошенка» і голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв) і представники бізнесу.

22 жовтня президент Росії Владімір Путін поставив під цим документом свій підпис. Тоді він доручив уряду підготувати перелік фізичних і юридичних осіб, на яких будуть поширюватися санкції, і визначити, в чому вони полягатимуть.

23 жовтня Дмітрій Медвєдєв заявив, що санкції передбачатимуть блокування активів, заборону на виведення капіталів і поставки низки товарів, а також заборону на ввіз до Росії певних товарів українського походження.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.