Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Глава окупаційної адміністрації ОРДО продублював кремлівську фікс-ідею

Війна з Росією (АТО) Регіон: Донецька область 4107 переглядів

Опубліковано - 21.02.2019 17:20 | Всі новини | Версія для друку

Глава окупаційної адміністрації ОРДО продублював кремлівську фікс-ідею
Глава окупаційної адміністрації ОРДО продублював кремлівську фікс-ідею
Ніякого «прямого діалогу» з псевдореспубліками на окупованому Росією Донбасі і легітимізації маріонеткових режимів Кремля не буде, заявила перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко.

«Всі так звані «органи влади республік» – нелегітимні і не визнані навіть в Росії. Тому й заяви їхніх так званих «представітєлей», які б прізвища не були в цих людей, це лише марення Кремля. З Кремлем, за посередництва наших міжнародних партнерів, а не з маріонетками Кремля, говоритимемо про звільнення Донбасу», – заявила Геращенко у Facebook.

Таким чином представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ відреагувала на поширену сьогодні раніше заяву ватажка визнаного в Україні терористичним угруповання «ДНР» Дениса Пушиліна. Той заявив про готовність до «прямого діалогу» з Києвом, і сказав, що звертається до канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Емманюеля Макрона, щоб вони «вплинути на президента України Петра Порошенка та посприяли в організації прямих і продуктивних переговорів».

У Кремлі неодноразово заявляли, що офіційний Київ має вести прямі переговори про мир на Донбасі з ватажками угруповань «ДНР» та ЛНР» як з «легітимною владою» цих регіонів. Україна ж веде переговори про врегулювання ситуації на сході України лише у форматі Тристоронньої контактної групи, де має свого представника і ще кілька переговорників у підгрупах. Крім того, Україна є учасником переговорів у «нормандському форматі» (Німеччина, Франція, Україна та Росія – ред.).​

Збройний конфлікт на Донбасі триває від 2014 року після російської окупації Криму. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці бойовиків. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати хіба що російські «добровольці». За даними ООН, станом на кінець грудня 2018 року, за час конфлікту загинули близько 13 тисяч людей, майже 30 тисяч – поранені.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.