Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Зеленський підтвердив, що Кучма йде з Мінських перемовин

Влада 3873 перегляди

Опубліковано - 20.05.2020 14:58 | Всі новини | Версія для друку

Зеленський підтвердив, що Кучма йде з Мінських перемовин
Зеленський підтвердив, що Кучма йде з Мінських перемовин
Президент Володимир Зеленський підтвердив інформацію, що Леонід Кучма хоче покинути роботу в ТКГ у Мінську, й що він скоро дозволить йому залишити перемовини.

Про це Володимир Зеленський заявив у відповідь на питання журналіста ВВС News Україна Оксани Тороп, чи правда, що Кучма покинув роботу у групі й не бере участі у перемовинах з березня.

"Леоніду Кучмі складно, як і кожному учаснику Мінської групи. Леонід Кучма дійсно звертався і казав, що зараз, коли підвищили статус групи, там є пан Резніков, давайте передамо всі повноваження Резнікову", - визнав Володимир Зеленський.

У відповідь на прохання Кучми Зеленський визнав, що невдовзі той піде з перемовин.

"Я попросив, що з тієї сторони (з боку Росії - Ред.) був оновлений теж склад їхньої підгрупи, дочекаємось до оновлення з їхнього боку, якщо ви стомлені працею, будемо з шаною дякувати вам і з повагою", - додав Зеленський.

При цьому президент наполягає, що станом на зараз Леонід Кучма є керівником з українського боку.

"Він є керівником, він бере участь. Участь просто специфічна у відеоформаті. Кучма якраз через заяву пана Пасічника написав листа й скликає засідання контактної групи", - розповів президент.

Мова йде про заяву керівника самопроголошеної "ЛНР" Леоніда Пасічника, що республіка готова посунути лінію розмежування від Луганська.

Леонід Кучма вже відходив від роботи в Мінську з посиланням на вік, проте після перемоги Зеленського повернувся до цієї роботи.

20 травня у Києві триває пресконференція президента до річниці інавгурації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.