Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі

Війна з Росією (АТО) 911 переглядів

Опубліковано - 21.10.2020 16:10 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі
Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі
Україна повністю довіряє оприлюдненим США результатам розслідування та звинуваченням співробітників російського ГРУ у скоєнні низки кібератак і закликає світ посилювати тиск на Російську Федерацію задля припинення систематичного порушення нею міжнародного права.

Про це йдеться у коментарі Міністерства закордонних справ у зв’язку із заявою державного секретаря США щодо висунення звинувачень посадовцям ГРУ РФ у кіберзлочинах.

"Україна повністю довіряє оприлюдненим Міністерством юстиції США результатам розслідування та звинуваченням шести співробітникам російського Головного управління Генерального штабу Збройних сил РФ у скоєнні низки кібератак по всьому світу, зокрема в Україні, США, Франції, Грузії та Південній Кореї", - підкреслили в МЗС.

Також Україна підтримує заяву державного секретаря США Майка Помпео щодо необхідності суворого засудження триваючої підривної, деструктивної та дестабілізуючої діяльності РФ у кіберпросторі.

В українському МЗС наголошують, що така діяльність демонструє повну неповагу до громадської безпеки та міжнародної стабільності. У МЗС запевнили, що Україна підтверджує свою тверду позицію, що норми та принципи міжнародного права в повній мірі застосовуються й до поведінки держав у кібернетичному просторі, а відповідальні за кібератаки мають бути притягнені до відповідальності.

"Звертаємось до міжнародної спільноти із закликом продовжити скоординований тиск на РФ з метою припинення систематичного порушення з її боку норм та принципів міжнародного права, зокрема у використанні кіберінструментів із зловмисною метою, що загрожує безпеці глобального кіберпростору", - закликали в міністерстві.

Як повідомлялося раніше, у США висунули офіційні обвинувачення шістьом офіцерам ГРУ Росії через причетність до організації міжнародних хакерських атак, у тому числі проти України, а також поширення небезпечних вірусних програм, що спричинили мільярдні збитки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.