Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Претензій до виконання Україною структурних маяків угоди Стенд-бай в МВФ немає

Економіка 1996 переглядів

Опубліковано - 22.10.2020 18:05 | Всі новини | Версія для друку

Претензій до виконання Україною структурних маяків угоди Стенд-бай в МВФ немає
Претензій до виконання Україною структурних маяків угоди Стенд-бай в МВФ немає
Претензій до того, як Україна виконує домовленості щодо структурних маяків чинної угоди Стенд-бай, у МВФ нема.

Про це в інтерв’ю виданню «Новое Время» розповів заступник Міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Драганчук, повідомила пресслужба міністерства.

За його словами, раніше були певні занепокоєння з приводу відставки голови НБУ Смолія. Але зараз «вже все нормально».

«Є новий голова Нацбанку, ми бачимо, що система працює стабільно, все нормально, ніяких змін в банківському секторі від зміни персоналій не відбулося. Тобто новий менеджмент НБУ дотримується визначеного курсу, незалежний Нацбанк працює як працював, відповідно», - пояснив Юрій Драганчук.

Заступник міністра фінансів зауважив, що в Фонду є питання до рішення Конституційного суду з приводу НАБУ. «Це рішення передбачає зміни в закон про НАБУ, які потрібно внести і прийняти. І, МВФ, звичайно, спостерігає за цим процесом»,- сказав Юрій Драганчук.

За словами заступника Міністра фінансів, ніяких перепон для того, щоб Україні отримати транш в цьому році, наразі, нема. «Відбувається робочий процес», - резюмував Юрій Драганчук.

Нагадаємо, в середу 21 жовтня Уряд створив міжвідомчу робочу групу з питань координації переговорного процесу з Міжнародним валютним фондом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.