Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські війська розміщають озброєння і техніку, ігноруючи Мінськ

Війна з Росією (АТО) 978 переглядів

Опубліковано - 5.03.2021 09:41 | Всі новини | Версія для друку

Російські війська розміщають озброєння і техніку, ігноруючи Мінськ
Російські війська розміщають озброєння і техніку, ігноруючи Мінськ
Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань РФ та її найманців, про що йдеться у Звіті СММ ОБСЄ від 4 березня.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Не зважаючи на підписані 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи додаткові заходи з посилення та контролю режиму припинення вогню, збройні формування РФ та її найманці передислоковують заборонені Мінськими угодами озброєння та військову техніку та розміщують їх з порушенням ліній відведення та за межами виділених місць зберігання.

6 танків Т-72Б та 3 самохідних гаубиці 2С1 «Гвоздика» збройних формувань РФ розміщені з порушенням ліній розведення на полігоні поблизу населеного пункту Новоселівка.

Відповідно до розпорядження командувача ООС продовжено відновлення інфраструктури Донбасу. Зокрема продовжено виконання робіт по будівництву автомобільного мосту в районі населеного пункту Роти, Донецької області (автомобільна дорога М-03 Харків – Дебальцеве). Також продовжувалися роботи з будівництва колектору в районі населеного пункту Доломітне.

Виконано роботи з обслуговування обладнання базової станції мобільного зв’язку в районі населеного пункту Лобачеве, Луганська область.

Варто зазначити, що контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню представниками УС СЦКК здійснювався безпосередньо на місці робіт.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

В цілому, люди працюють більш напружено й більш інноваційно, якщо їх не примушують. Зовсім інша картина там, де їм жорстко вказують, що робити”
Соічіро Хонда

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.