Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Початок кінця України”. Кремль погрожує Києву через Донбас

Війна з Росією (АТО) 1024 перегляди

Опубліковано - 8.04.2021 21:30 | Всі новини | Версія для друку

“Початок кінця України”. Кремль погрожує Києву через Донбас
“Початок кінця України”. Кремль погрожує Києву через Донбас
Заступник голови адміністрації президента Росії та представник Кремля в ТКГ у Мінську Дмитро Козак заявив, що поновлення українським урядом бойових дій на Донбасі стане кінцем України.

Про це повідомляє ТАСС.

"Я вважаю, що є вже такі оцінки, і підтримую ті оцінки, які є і всередині України, що початок бойових дій - це початок кінця України. Це самостріл, постріл собі не в ногу, а в скроню", - заявив Козак, якого називають "куратором Донбасу від Кремля".

Він пригрозив, що Росія буде захищати російських громадян, які живуть на Донбасі.

"Якщо там буде, як каже наш президент, влаштована Сребрениця, ми, мабуть, будемо змушені встати на захист ", - сказав він.

Чиновник також заявив, що українська влада "грається з сірниками".

"Сьогодні важко передбачити, до чого ці діти дограються з сірниками. Ось важко просто передбачити, до чого вони дограються. Ось те, що він поїхав (Зеленський на Донбас. - Ред.), - це елемент тієї ж гри", - заявив Козак.

Також сьогодні під час розмови з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель Володимир Путін звинуватив Україну в "провокаційних діях" і "цілеспрямованому загостренні" ситуації на Донбасі. Про це повідомляє пресслужба Кремля.

Зеленський на Донбасі

Президент Володимир Зеленський у четвер відвідав лінію розмежування на Донбасі. Зранку штаб ООС повідомляє про чергові втрати української армії - загинув ще один боєць.

За підрахунками BBC News Україна, лише від початку квітня на передовій вже загинуло семеро українських військовослужбовців.

"Володимир Зеленський їде на Донбас як верховний головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими та підтримати бойовий дух захисників", - відзначають в Офісі президента.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.