Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Артилерійські навчання під керівництвом Сухопутних сил США в Європі охоплять територію від Балтійського до Чорного морів

Світ навколо нас 1763 перегляди

Опубліковано - 7.05.2021 16:02 | Всі новини | Версія для друку

Артилерійські навчання під керівництвом Сухопутних сил США в Європі охоплять територію від Балтійського до Чорного морів
Артилерійські навчання під керівництвом Сухопутних сил США в Європі охоплять територію від Балтійського до Чорного морів
«Вогневий шок», так називаються міжнародні навчання, що тривають з 5 по 19 червня під керівництвом Сухопутних сил США в Європі та Африці.

Навчання, що розпочались в Естонії у середу, охоплять територію від Балтійського до Чорного морів, від Арктики до Північної Африки, повідомили у Командуванні Сухопутних сил США в Європі та Африці.



Під час навчань буде продемонстровано модернізоване озброєння для дального прицільного вогню, йдеться в повідомленні.

«Від буксованої артилерійської зброї до далекобійних ракетних систем, Сухопутні сили США в Європі та Африці мають органічну спроможність надавати прицільний вогонь на підтримку наших спільних сил, союзників по НАТО будь-де в Європі та Африці, - заявив генерал Крістофер Норрі командувач 7-го Командування Сухопутних сил США. - Ці навчання демонструють нашу здатність управляти спроможностями далекобійного вогню в різних континентах, використовуючи мережу різних комунікаційних платформ в різних родах військ».

5 травня під час артилерійських навчань в Естонії, сили США та Великої Британії провели 24 постріли ракетами з чотирьох американських і однієї британської установки, йдеться в повідомленні сил США в Європі.



Роль артилерії в цьогорічних навчаннях Defender Europe підкреслює пріоритетність для Сухопутних сил США нарощування вогневої міці в Європі, яку було зменшено після «холодної війни», зауважує оборонне видання Stars&Stripes.

Видання вказує, що за останні сім років, Сухопутні сили США збільшили присутність в Європі. Раніше Сухопутні сили в Європі мали гаубиці, що могли стріляти на відстань до 30 кілометрів, а тепер під зробили мають системи М270, які менш ніж за хвилину можуть вистрілити 12 ракетами на відстань більше ніж 60 кілометрів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.