Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Білому домі наголосили на важливості діалогу з Росією щодо кібербезпеки

Політика 1106 переглядів

Опубліковано - 13.07.2021 20:14 | Всі новини | Версія для друку

У Білому домі наголосили на важливості діалогу з Росією щодо кібербезпеки
У Білому домі наголосили на важливості діалогу з Росією щодо кібербезпеки
Зустрічі на експертному рівні між американськими та російськими урядовими фахівцями, посадовцями у царині кібербезпеки є надзвичайно важливими.

На цьому у понеділок, спілкуючись зі ЗМІ наголосила речниця Білого дому Дженс Псакі. Текст спілкування Псакі зі ЗМІ розміщено на сайті Білого дому.

Про це речниця Білого дому заявила, відповідаючи на запитання журналіста щодо діалогу між США та Росією щодо кіберзлочинів.

"Ми не будемо зачитувати порядок денний цих зустрічей, або надавати перелік учасників. Я думаю, що зрозуміло, що наші експерти з кібербезпеки високого рівня та наша команда національної безпеки є саме тими, хто має спілкуватись з їх російськими колегами. Але ці зустрічі та дискусії проводяться, і це частина цього процесу", - відзначила Псакі.

За словами Псакі, надзвичайно важливо, щоб подібний діалог відбувався, бо саме це створює можливість прогресу.

Минулого тижня Псакі заявила, що у Білого дому немає додаткової, або нової інформації, яка би вказувала на те, що російський уряд скерував кібератаки угрупування REvil, яке пов’яють із нападом на американську компанію Kaseya.

Тоді ж Псакі наголосила, що під час нещодавньої телефонної розмови із Путіним, президент США Джо Байден наголосив, що Путін має вдатись до дій "навіть, якщо це не було скеровано урядом Росії, і якщо за цим стоять кримінальні елементи у його власній країні".

Минулого тижня у Білому домі заявили, що у разі, якщо уряд Росії не може, або не стане вдаватись до дій щодо злочинців, які перебувають у Росії, США вдадуться до таких дій самостійно, або залишать за собою право вдатись до них.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.