Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент України закликає світ не визнавати легітимність виборів у Держдуму РФ

Влада 1287 переглядів

Опубліковано - 8.09.2021 13:42 | Всі новини | Версія для друку

Парламент України закликає світ не визнавати легітимність виборів у Держдуму РФ
Парламент України закликає світ не визнавати легітимність виборів у Держдуму РФ
Верховна Рада ухвалила постанову №5497 “Про Звернення Верховної Ради України до міжнародної співдружності у зв’язку із незаконною підготовкою виборів у Державну Думу Російської Федерації у тимчасово окупованій АР Крим та Севастополі та з залученням до голосування громадян України з окупованої частини Донецької та Луганської областей”.

Відповідне рішення підтримали 318 народних депутатів.

Так, згідно з текстом звернення, народні депутати України закликають міжнародну спільноту застосувати всі необхідні засоби, щоб застерегти органи влади та окупаційну адміністрацію Російської Федерації від проведення виборів у Держдуму на тимчасово окупованій території України – Автономній Республіці Крим та місті Севастополі – та "унеможливити участь у виборах громадян України, що проживають на окупованій частині Донбасу".

Верховна Рада України також закликає міжнародну співдружність не визнати легітимність виборів у Державну Думу Російської Федерації 19 вересня 2021 року та її подальших рішень у разі проведення голосування на тимчасово окупованій частині території України.

Водночас українські парламентарії просять застосувати санкції проти представників органів влади та окупаційної адміністрації РФ, які залучають громадян України на тимчасово окупованих територіях до виборів у Держдуму і тим самим порушують суверенітет України.

Як повідомлялося раніше, останнім часом в Росії активно ведуться дискусії про організацію на окупованих територіях Донецької та Луганської областей виборів до Держдуми РФ, призначених на 19 вересня 2021 року.

Європейський Союз занепокоєний заявами про ймовірність виборів до Держдуми РФ на тимчасово окупованих українських територіях, наголошуючи, що це було б порушенням Мінських угод.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.