Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Ихтамнет». Путін заявив, що РФ ніколи не визнає себе стороною конфлікту на сході України

Імперія «Совок» 1489 переглядів

Опубліковано - 14.11.2021 11:20 | Всі новини | Версія для друку

«Ихтамнет». Путін заявив, що РФ ніколи не визнає себе стороною конфлікту на сході України
«Ихтамнет». Путін заявив, що РФ ніколи не визнає себе стороною конфлікту на сході України
Президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна ніколи не визнає себе стороною конфлікту на сході України.

Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу "Росія 1", передає Укрінформ.

"У Мінських угодах не сказано, що Росія є стороною конфлікту, ми ніколи з цим не погоджувалися і не погодимося, ми нею не є... Нас усі намагаються спонукати до виконання Мінських угод, часто звинувачують у тому, що ми їх не виконуємо. Але коли ми задаємо питання нашим партнерам, у тому числі в нормандському форматі, а що конкретно не виконує Росія за Мінськими угодами і що, на вашу думку, Росія за Мінськими угодами мала б зробити, відповіді немає", - заявив російський президент.

В той самий час, на його думку, Україна торпедує Мінські домовленості та їх порушує.

"Вони застосовують «Байрактари», тобто безпілотні літальні апарати. Це авіація, безпілотна, але це авіація, яку застосовують у зоні конфлікту, що суворо заборонено Мінськими угодами та наступними домовленостями. Але ніхто на це навіть не реагує, а США взагалі підтримали практично. Європа щось невиразне сказала щодо цього, а США взагалі підтримали. А офіційні особи в Україні прямо кажуть: застосовували і застосовуватимемо далі. Паралельно з цим організували позапланові навчання у Чорному морі", - поскаржився Путін.

Нагадаємо: бойові дії на сході України тривають з 2014 року, після окупації Криму. Росія стабільно постачає на окуповані нею та її проксі територію України зброю та боєприпаси, а також спеціалістів, які обслуговують у тому числі й новітні зразки техніки, які є російськими розробками та ніде у світі, окрім РФ, не виробляються й не застосовуються. Це стосується як засобів радіоелектронної протидії, так і нових зразків бойової техніки, якими місцеві бойовики повністю забезпечені.

Іноземні держави неодноразово визнавали РФ стороною конфлікту, закликали припинити постачання бойовиків та вивести своїх військових з окупованих територій України, однак керівництво Кремля продовжує удавати, ніби об’єктивної реальності не існує та нав’язувати брехню як своїм громадянам, так і міжнародній спільноті.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.