Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України

Війна з Росією (АТО) 1240 переглядів

Опубліковано - 1.12.2021 08:24 | Всі новини | Версія для друку

НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України
НАТО знову попереджає Росію про наслідки ескалації воєнних дій проти України
“Ми єдині в нашій меті - стримати Росію від будь-яких подальших агресивних дій”, - заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ на брифінгу за результатами першого дня засідань міністрів закордонних справ НАТО в Ризі.

Столтенберґ високо оцінив "стриману реакцію України на провокації" і зауважив, що ситуація в Україні та навколо неї швидко змінюється і залишається непередбачуваною, передає Голос Америки.



Від імені НАТО Столтенберґ закликав Росію до прозорості, деескалації та зменшення напруги а також попередив про наслідки можливої агресії.

"Будь-яка подальша агресія Росії проти України матиме високу ціну і матиме серйозні економічні та політичні наслідки для Росії", - наголосив посадовець.

Столтенберґ додав, що серед можливих дій у відповідь на аргесію Росії щодо України можуть бути застосовані економічні та фінансові санкції, політичні дії. Він запевнив - НАТО продовжує надавати Україні політичну та практичну підтримку.

Коментуючи рішення Альянсу активізувати Кризовий механізм відповіді НАТО, Столтенберґ заявив що механізм дозволить НАТО краще координувати відповідь на можливі загрози а також є виявом рішучості НАТО. "Необхідно брати до уваги можливість, що Росія знову захоче використати силу", - додав він.

"Міністри чітко зазначили, що не повинно бути непорозумінь, або недооцінки рішучості НАТО, - заявив посадовець. - Ми разом готові захищати всіх союзників, продовжуємо оцінювати ситуацію і забезпечувати наявність всіх необхідних планів".

30 листопада - 1 грудня в Ризі триває засідання міністрів закордонних справ НАТО. В середу у засіданні також візьмуть участь міністри закордонних справ України та Грузії.

Росія відкидає звинувачення в ескалації.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Бог, що створив світ і все, що в ньому, бувши Господом неба і землі, не в рукотворних храмах живе ”
Діяння апостолів, 17, 24

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.