Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Байден поговорить з Путіним в четвер

Політика 1987 переглядів

Опубліковано - 29.12.2021 21:15 | Всі новини | Версія для друку

Байден поговорить з Путіним в четвер
Байден поговорить з Путіним в четвер
Президент США Джо Байден проведе телефонну розмову з російським президентом Володимиром Путіним в четвер.

Про це повідомила речниця Ради нацбезпеки США Емілі Горн.

Серед питань - наступне дипломатичне спілкування з Росією. 10 січня США планують провести з Росією Діалог стратегічної стабільності, 12 січня відбудуться переговори між Росією та НАТО, а 13-го - засідання ОБСЄ.

"Адміністрація Байдена продовжує проводити масштабне дипломатичне спілкування з нашими європейськими союзниками та партнерами, консультує та координує спільний підхід у відповідь на нагромадження військових сил на кордоні з Україною", - йдеться в заяві Голмс.

В якості прикладу такого дипломатичного спілкування Голмс навела переговори Байдена в рамках НАТО, ЄС та ОБСЄ, перемовини на робочому рівні з країнами східного флангу НАТО та Бухарестської дев’ятки.

В середу держсекретар США Ентоні Блінкен поспілкувався з українським президентом Володимиром Зеленським і, серед іншого, обговорив "зусилля з мирного вирішення конфлікту на сході України та наступне дипломатичне спілкування з Росією".

Під час розмови з Зеленським, Блінкен "підтвердив непохитну підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України перед лицем нагромадження Росією військової сили на кордонах з Україною", - йдеться в заяві Держдепу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.