Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?

Пістолетне право 10520 переглядів

Опубліковано - 18.06.2007 11:46 | Всі новини | Версія для друку

Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?
Син юриста Народної самооборони терміново зарахований у злодії. А як інакше?
Причиною обшуку у неділю в квартирі керівника юридичного департаменту блоку “Народної самооборони” Юрія Мартиненка стала кримінальна справа, порушена через автомобільні крадіжки. Підозрюваним у злодійстві, несподівано для усіх, виявився його син.

Про це заявив речника київського відділку міліції Володимир Поліщук, повідомляє Центр громадських зв'язків ГУ МВС у Києві.

За словами Поліщука, обшук у квартирі Мартиненка провели у межах справи, порушеної проти сина адвоката.

"Згідно з постановою Дарницького суду на квартирі Юрія Мартиненка, де проживає також його син, проводився обшук", - сказав речник столичного відділку МВС.

"Мартиненко Максим Юрійович проходить по кримінальній справі за статтею 185 частина 2. Це крадіжка. Крадіжка коліс автотранспорту та інших речей з автомобілів. Максим є підозрюваним", - додав Поліщук.

При цьому в МВС зазначають, що "на нього (Максима Мартиненка) вказав один із учасників у цій справі, крім цього на місці одного із злочинів була вилучена машина Максима".

В свою чергу, сам Юрій Мартиненко запевняє, що ні його самого, ні його сина про існування обвинувачень не попередили.

Як відомо, у неділю співробітники кримінального розшуку Дарницького райвідділу міліції Києва провели обшук у квартирі керівника юридичного департаменту блоку "Народна самооборона Юрія Луценка".

Сам Мартиненко пов’язував це "виключно зі своєю діяльністю" і називав спробою прямого тиску на нього як на адвоката.

Від “Аратти”: те,що МВС під проводом соціалістичного Цушка не товаришує із Законом - всі вочевидь побачили на прикладі захоплення Генпрокуратури.

А також зараз є свідками, як правосудна влада “суворо” й показово для суспільства карає тих, хто скоїв цей тяжкий злочин.

А злочинна дія, яка залишилася без покарання - породжує іншу, більш зухвалу. То чи варто дивуватися, тому, що: в громадянина, без його відома вилучають автівку а його самого, за доносом якогось підозрюваного - так само роблять підозрюванним у злодійстві.

Втім, дивного тут нічого немає - типова більшовицька вакханалія. таке вже було у 20-ті - 30-ті роки милулого століття. Тоді - це була трагедія, а зараз?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.