Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Мороз хотів резолюцю ПАРЕ на свою підтримку. Отримав ввічливу відмову

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9079 переглядів

Опубліковано - 6.07.2007 13:40 | Всі новини | Версія для друку

Мороз хотів резолюцю ПАРЕ на свою підтримку. Отримав ввічливу відмову
Мороз хотів резолюцю ПАРЕ на свою підтримку. Отримав ввічливу відмову
Голова Верховної Ради України V скликання Олександр МОРОЗ висловив думку про доцільність внесення в резолюцію Парламентської асамблеї ОБСЄ рекомендації про розв’язання політичної кризи в Україні передбаченим Конституцією способом.

Про це він сказав під час зустрічі з Президентом ПА ОБСЄ Йораном Леннмаркером.

Як повідомила журналістам прес-секретар голови ВР Вікторія Шведова, Мороз зазначив, що це продемонструвало б підтримку європейських парламентаріїв важливості дотримання законності.

Леннмаркер зауважив, що демократичні стандарти мають бути єдиними, і якщо існує загроза щодо них, то «ми, звичайно, можемо щось сказати».

За словами Мороза, український парламент є консолідованим і впливовим, що підтверджується результатами голосування за важливі законопроекти, а також злагодженою та взаємовідповідальної роботою парламенту та уряду.

У свою чергу, Президент ПА ОБСЄ підкреслив, що події в Україні - «це внутрішній процес, і ми б не хотіли у нього втручатися, це питання має бути вирішено українськими громадянами».

Також Леннмаркер подякував ВР і особисто Морозу за «чудову організацію» 16-ї щорічної сесії ПА ОБСЄ.

Мороз зауважив, що в Україні склалася складна політична ситуація, і «тому проведення ПА ОБСЄ вітається не всіма». В той же час він підкреслив, що проведення 16-ї сесії ПА ОБСЄ в Києві - це «перспектива на шляху України до демократії». Він наголосив, що Україна сама здатна вирішити свої внутрішні проблеми.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.