Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Show must go on! Морозу, разом із більшовиками, аж кортить побавитися у владу у порожній парламетській залі

Коаліція «С.Р.А.К.А» 9935 переглядів

Опубліковано - 26.07.2007 12:21 | Всі новини | Версія для друку

Рік 2004. Майдан, сцена, Мороз...
Рік 2004. Майдан, сцена, Мороз...
Депутат СПУ Василь Сильченко не виключає проведення позачергової сесії ВР у вівторок, 31 липня 2007 року. За його словами, з такою ініціативою виступили депутати парламентської коаліції.

Про це Василь Сильченко заявив сьогодні в ефірі радіо «ЕРА», повідомляє прес-служба СПУ.

Василь Сильченко припустив, що головні питання, які обговорюватимуться на позачерговій сесії, – правова основа для проведення дострокових виборів парламенту 30 вересня 2007 року і їх законодавче забезпечення.

На думку депутата-соціаліста сьогодні до кінця не вирішені проблеми «обнулення списків», відсутній реєстр виборців, непрозорим способом формуються списки.

Абсолютно незаконно на телебаченні йде політична реклама Ющенко і його політичної сили, замаскована під соціальні ролики. Крім того, партія президента активно використовує адміністративний ресурс для зміцнення позицій блоку НУ-НС, систематично знищує незалежну судову владу, заздалегідь блокуючи можливість заперечування в судах результатів виборів.

Сильченко вважає, що всі ці дії - основа для масштабних фальсифікацій, метою яких є реванш «оранжевих сил» з метою встановити в Україні диктатуру, позбавивши країну демократичного шляху розвитку.

Він підкреслив, що СПУ готова до дострокових виборів, але тільки в тому випадку, якщо вони пройдуть на конституційній основі, а не на основі політичних домовленостей.
Рік 2007...
Рік 2007...
Як повідомлялося раніше, Президент Ющенко, прем'єр Янукович і Голова ВР Мороз підписали політичну угоду про розв'язання політичної кризи та проведення дострокових виборів до парламенту. Відповідно до домовленостей, дострокові вибори проводяться у разі, якщо: парламент ухвалить поправки до законів, небхідні для проведення виборів і фракції НУ та БЮТ складають свої депутатські повноваження.

Наразі всі домовленості виконано, а факт складання повноважень двома депутатськими фракціями - підтверджено у судовому порядку.

Однак, фракція СПУ та спікер парламенту досі не вважають за необхідне виконувати домовленості, підписані їхнім лідером Морозом. Спостерігачі вважають, що причиною такої поведінки соціалістів є їхній непрохідний рейтинг серед виборців, спричинений входом у більшовицьку коаліцію.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.