Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Карпати запрошують активних!

Туризм 11298 переглядів

Опубліковано - 3.07.2006 15:15 | Всі новини | Версія для друку

Карпати запрошують активних!
Карпати запрошують активних!
На Драгобраті на Івана Купала відбудеться фестиваль з активних видів туризму. А на Івано-Франківщині проходитиме Міжнародний джип-фестиваль «Козацькі вертепи».

На Драгобраті на Івана Купала відбудеться фестиваль з активних видів туризму

З 6 до 9 липня на полонині Драгобрат у Рахівському районі Закарпаття вперше відбудеться фестиваль із активних видів туризму «Свято Купала на Драгобраті».

Учасникам демонструватимуть, зокрема, гірський пішохідний, велосипедний, парапланерний, автомобільний та інші види активного туристичного відпочинку. Організатором є туроператор «Карпати. Туризм. Відпочинок», а сприятиме проведенню дійства Рада з туризму Карпатського регіону.

У переліку заходів – показові велосипедні тури Свидовецьким масивом для учасників, польоти на парапланах, автотури до високогірних озер, кінні прогулянки, участь у скелелазінні на штучній поверхні, гуцульська ватра в ніч на Івана Купала, розваги, святковий концерт за участю етно-фольклорних колективів. Для туроператорів і турагентств проводитимуться семінари з обговоренням перспектив розвитку курортної зони Драгобрат, як високогірного центру літнього відпочинку, а також із велотуризму.

Для гостей, які прибудуть на фестиваль за власною ініціативою, передбачена можливість розкладання наметів за ціною 5 грн на добу. Крім того, гості зможуть селитися у турбазах і притулках, які розміщені на курорті Драгобрат. Можна буде спробувати власні сили у тих видах туризму, які зазначені в програмі.

На Прикарпатті відбудеться Міжнародний джип-фестиваль «Козацькі вертепи»

7-9 липня в селі Новий Мізунь Долинського району на Івано-Франківщині проходитиме Міжнародний джип-фестиваль екстремальних подорожей «Козацькі вертепи».

У програмі фестивалю – трофі-рейд та тріал (змагання з водіння автомобілем по трасі зі штучно створеними перешкодами).

Учасниками джип-фестивалю будуть 100 екіпажів, в тому числі з-за кордону, зокрема, команди з Польщі, Англії, Німеччини, Фінляндії.

Організаторами екстремального фестивалю виступили Закарпатський клуб екстремальних подорожей «Діскавері» і «Вертеп-клуб Вашава» (Польща).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.