Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Черновецький знову не пускав Турчинова на смітник

Самоврядування 8566 переглядів

Опубліковано - 20.04.2008 19:39 | Всі новини | Версія для друку

Черновецький знову не пускав Турчинова на смітник
Черновецький знову не пускав Турчинова на смітник
Перший віце-прем‘єр міністр Олександр Турчинов разом з урядовцями та депутатами від БЮТ засадили березами та липами пустир на житловому масиві Виноградар. Черновецький каже, що його звідти насильно витіснили.

Турчинов зазначив, що цей майбутній парк можна буде назвати міністерським, тому що його засадили міністри «під пильним оком міністра охорони навколишнього середовища».

Перший віце-прем’єр-міністр повідомив, що БЮТ планує і надалі організовувати такі суботники. «Ми плануємо так працювати і надалі, але не в центрі, бо там вистачає бажаючих, а саме в мікрорайонах, де є пустирі, і перетворити ці пустирі на невеличкі парки. Я вірю в те, що до закінчення виборчої кампанії у Києві таких брудних пустирів у Києві стане менше», - сказав він.

Олександр Турчинов закликав всіх киян не чекати кандидатів у мери та у депутати, а брати у руки лопати і починати прикрашати рідне місто. «На жаль, лопату в руках тримаю не дуже часто, але досвід є: у тещі на дачі працюю системно – саджаємо картоплю. Від цього відчуваю задоволення», - зізнався Турчинов.

Перший віце-прем’єр-міністр також висловив сподівання, що нова столична влада не буде забудовувати парки та сквери міста. «Ви знаєте, що мають витримуватись якісь норми, відпрацьовуватись питання виключно відповідно до генерального плану забудови Києва. Але, на жаль, фактично плану не існує. Протягом останнього року в нього було внесено близько 100 правок, тобто будують там, де сподобалось та де можна отримати прибутки», - сказав він.

«Але я впевнений, що в нас з вами є можливість захистити рідне місто», - наголосив Олександр Турчинов.

Тим часом космічний штаб заявив, що в Києві на молодих активістів блоку Леоніда Черновецького було здійснено напад, унаслідок чого вони були зазнали фізичного тиску. Про це заявив депутат фракції Блоку Леоніда Черновецкого в Київраді Сергій Березенко.

«На заклик Київського міського голови Леоніда Черновецького взяти участь у весняній толоці відгукнулися десятки тисяч людей. І сьогодні, на вул. Порика, де проходив мітинг на підтримку БЮТ і очікувалася участь прем`єр-міністра, відбувся незрозумілий і жахливий інцидент, коли молоді активісти Блоку Леоніда Черновецького, які займалися впорядкуванням і прибиранням території, зазнали фізичного тиску з боку невідомих бритоголових молодчиків. В результаті – їм не дали провести захід з прибирання, а також було знищено намет з символікою Блоку», - заявив депутат Київради.

Він підкреслив, що подібні методи тиску і провокацій недопустимі в демократичній країні.

«Фізичний тиск і провокації відносно молоді, яка вийшла на суботник, показує, що методи, які використовують сили, що називають себе «демократичною коаліцією» такі ж, як і при режимі 2004 року, коли проти будь-якого інакомислення з боку режиму застосовувалася сила. Блок Леоніда Черновецького рішуче протестує проти подібних методів і має намір вжити всіх заходів, визначених законом, для того, щоб винних було покарано», - заявив Сергій Березенко.

Замість післямови. Вже другий тиждень поспіль ми спостерегаємо космічні ревнощі діючого мера до БЮТ, в частині прибирання смітників.

Складається враження, що мерія не в курсі, що завдяки її плідній діяльності, столичних смітників вистачить на добру сотню кандидатів і на всю передвибочу кампанію.

А штовханина на смітничку конкурента, вибачте, виглядає навіть не смішно, а дивакувато, якщо не сказати прямо. Хоча, Космос саме й відрізняється екстравагантною поведінокою та патологічною пристратю клептомана.

І взагалі, нам, як виборцям більше імпонує, коли кандидати у місцеве саморядування прибирають сміття, замість поливати один одного брудом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.