Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Клоунада від СРАКА. Ви готові за це платити?

Захист держави 11548 переглядів

Опубліковано - 25.07.2006 20:43 | Всі новини | Версія для друку

Клоунада від СРАКА. Ви готові за це платити?
Клоунада від СРАКА. Ви готові за це платити?
Верховна Рада скасувала січневу постанову про відставку уряду Юрія Єханурова. За проголосували 239 депутатів більшості, зокрема й по 2 депутати від БЮТ та “Нашої України”.

Ухвала постанови супроводжувалася сміхом присутніх у сесійні залі.

Голова Верховної Ради Олександр Мороз назвав це рішення депутатів кроком назустріч Президенту.

Сьогодні народні обранці знайшли у січневому рішенні своїх попередників про відставку уряду Єханурова порушення кількох норм Конституції. Завтра депутати мають вирішити долю тих міністрів, яких звільняли кілька разів. Іронічно сприйняли ухвалу постанови представники фракцій "Нашої України" та Блоку Юлії Тимошенко.

Так, нашоукраїнець Петро Порошенко запропонував Раді заразом скасувати постанову п'ятирічної давнини, коли відправили у відставку уряд Віктора Ющенка.

Роман Зварич, народний депутат, Наша Україна:
- Я більш глупого, безглуздого, вибачте, безглуздого рішення Верховної Ради не пам'ятаю. Це настільки нонсенс. Перетворюють Парламент у цирк. Автори цієї постанови думали про те, що таким чином вони знімають одну із можливих підстав розпуску Парламенту. Це параноя, звичайно.

Ярослав Сухий, народний депутат, Партія Регіонів:
- Вони, після того, як їх розстріляли, ми застосували метод реінкарнації і вони тепер можуть вважатися живими. З усіма наслідками: їм можна женитися, заводити собі дітей і жити повноцінним життям.

Запитання від "Аратти": А чи погоджувався виборець 26 березня, віддаючи свій голос за ту чи іншу політичну силу, отримати такий високоплачуваний цирк під куполом Верховної Ради? Щось занадто дорого обходиться утримання головних клоунів держави. Може їх варто відправити в закордонний тур? Нехай заробляють на гастролях гроші, а не знаходяться на шиї у виборців.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.