Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Вступ Росії до СОТ відкладається на 2007 рік

Економіка 10346 переглядів

Опубліковано - 1.08.2006 01:31 | Всі новини | Версія для друку

Вступ Росії до СОТ відкладається на 2007 рік
Вступ Росії до СОТ відкладається на 2007 рік
Керівник російської делегації на переговорах про вступ Росії до СОТ Максим Мєдвєдков заявив, що країні не вдасться приєднатися до організації до кінця 2006 року.

За словами чиновника, приєднання до СОТ може не відбутися і в 2007 році. Мєдвєдков підкреслив, що, незважаючи на це, у Росії існує дуже непогана можливість вступити до СОТ наступного року. Він нагадав, що рішення про приєднання до світової торгової організації має бути ратифікувати парламент, на що буде потрібно понад три місяці, повідомляє РІА "Новости" .

Мєдвєдков уточнив, що згоди на приєднання Росії до ВТО не дали чотири країни: США, Коста-Ріка, Молдова та Грузія. Грузія в липні 2006 року відкликала свій підпис під договором, висунувши ряд вимог, а Молдова веде переговори про надання доступу товарів місцевих виробників на російський ринок. Коста-Ріка не згодна з високим митом на цукор, зарезервованим російським урядом для захисту виробників.

Раніше керівник Мінекономрозвитку Герман Греф заявляв, що переговори з США повинні завершитися до кінця жовтня, а до березня будуть завершені багасторонні переговори. Ці терміни зафіксовані у відповідних дорученнях президентів Росії і США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.