Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янкович приріс ЄЦом. Земляки розкусили Балогу

Вибори-2010 8773 перегляди

Опубліковано - 2.11.2009 16:00 | Всі новини | Версія для друку

Янкович приріс ЄЦом. Земляки розкусили Балогу
Янкович приріс ЄЦом. Земляки розкусили Балогу
На виборах Президента України, що відбудуться 17 січня, Віктор Балога підтримуватиме Віктора Януковича.

Про це заявляє Закарпатський обласний осередок ГР «Народної Самооборони», повідомила прес-служба.

Обіцянки співпраці з іншими кандидатами, насамперед ЮлієюТимошенко, – це, висловлюючись мовою самого екс-канцеляриста, – звичайне «кидалово», за допомогою якого він намагається якомога довше вберегти на посадах на Закарпатті своїх людей.

Екс-керівник президентського секретаріату уже провів переговори з центральним штабом Януковича і пообіцяв максимально високі показники за біло-голубого кандидата на Закарпатті. Взамін він просить зберегти за собою контроль над областю і включити в прохідну частину виборчого списку «Партії Регіонів» на наступних парламентських виборах кількох осіб зі свого найближчого оточення (у те, що до Верховної Ради може пройти балогівська партія «Єдиний центр», не вірять навіть у Мукачеві).

Балога вже дав попередні вказівки своїм штабістам на місцях із приводу поведінки на виборах. За Януковича «агітуватимуть» старими, добре перевіреними в Мукачеві методами – задобрюванням виборців продуктовими наборами та грошовими подачками, а також підкупом членів дільничних виборчих комісій, представників конкуруючих політичних сил, під час безпосереднього підрахунку голосів.

«Вся політична біографія Балоги – його постійні кульбіти з однієї до діаметрально протилежної політичної сили (згадаймо СДПУ(о), «Наша Україна», «Єдиний центр» і тепер – «Партія Регіонів») – яскравий доказ того, що цей діяч не має жодних переконань чи ідеології, єдине його прагнення – за будь-яку ціну залишитися біля годівниці», – заявляє керівник Закарпатського обласного осередку «Народної Самооборони» Геннадій Москаль.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.