Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помер В’ячеслав Тихонов

Втрата 10105 переглядів

Опубліковано - 4.12.2009 17:24 | Всі новини | Версія для друку

В’ячеслав Тихонов у ролі Штірліца (Ісаєва) у фільмі “Сімнадцять миттєвостей весни”
В’ячеслав Тихонов у ролі Штірліца (Ісаєва) у фільмі “Сімнадцять миттєвостей весни”
У Москві на 82-му році життя помер російський актор, народний артист СРСР В’ячеслав Тихонов.

Найвідоміші фільми актора: “Війна і мир”, “Сімнадцять миттєвостей весни”, “Доживемо до понеділка”, “Білий Бім чорне вухо”, “Вони боролися за батьківщину”, “ТАСС уповноважений заявити”, “Справа була в Пенькові” та інші.

Нагадаємо, російський кіноактор, народний артист СРСР В'ячеслав Тихонов був госпіталізований у суботу, 28 листопада. Він був прооперований, проте після операції стан актора залишалося важким.

В'ячеслав Тихонов народився 8 лютого 1928 у Павлівському Посаді (Московська область). З дитинства, таємно від батьків, які були простими трудівниками, мріяв про кар'єру кіноактора.

У ВДІКу Тихонова до себе на курс прийняв професор Борис Бібіков, уже в роки навчання відбувся його акторський дебют у фільмі Сергія Герасимова “Молода гвардія”, де він зіграв роль Володі Осьмухіна.

У 1950 році з відзнакою закінчив ВДІК і почав працювати в театрі-студії кіноактора.

У 1957 році він зіграв у фільмі "Справа була в Пенькові" і отримав всесоюзну популярність. Через 10 років вийшов фільм Сергія Бондарчука "Війна і мир", в якому актор утілив образ Андрія Болконського; через рік вийшов фільм "Доживемо до понеділка", також за участю Тихонова.

У 1973 році на телеекрани вийшов фільм Тетяни Ліознової "Сімнадцять миттєвостей весни", в якому Тихонов зіграв радянського розвідника Максима Ісаєва (Штірліца) - свою найвідомішу роль.

Актор знімався в кіно до останнього часу; у 2006 році він зіграв бога у фільмі Ельдара Рязанова "Андерсен. Життя без любові".

Тихонов - Народний артист СРСР; зіграв у десятках кінофільмів, працював з такими майстрами кінематографа, як Сергій Герасимов і Сергій Бондарчук, Станіслав Ростоцький і Михайло Швейцер. Був нагороджений орденом Леніна, орденом "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня, орденом "Пошани".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.